Overslaan en naar de inhoud gaan

Case Fondue Zürich

Bedrijf: Loyens en Loeff
Richting(en): Fiscaal |
Niveau: WO
Locatie: Zurich
Startdatum: 11 februari 2020
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Case Fondue Zurich 2020

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 februari 2020 vindt de Loyens & Loeff Case Fondue in Zurich plaats. In drie intensieve dagen werk je aan een interessante casus over een bekende fabrikant van kaasfondueprikkers, die hulp vraagt bij de internationale structurering van zijn onderneming.

Tijdens de Case Fondue ga je op onderzoek uit en besteed je aandacht aan onder meer de vennootschapsbelasting, loonbelasting en de btw, waarna je in teamverband een volledig fiscaal advies presenteert. Het is aan jou om het maximale resultaat voor de kaasfondue fabrikant te behalen. Op vrijdag presenter je in teamverband het volledig fiscale advies.

Naast dat je druk bezig bent met het uitwerken van de casus is er ook voldoende tijd voor ontspanning. Je brengt een bezoek aan onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Zurich en maakt kennis met veel van onze medewerkers.

''Alleen voor studenten die er echt kaas van hebben gegeten. De Loyens & Loeff Case Fondue in Zürich''

Aanmelden

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent fiscaal recht en/of fiscale economie? En ben je niet bang om je vingers te branden? Aanmelden kan tot en met 29 december 2019. Wij nemen na de deadline contact met je op.
Heb je vragen over de Case Fondue? Neem dan contact op met onze recruiter Nicole Moshage via 010 22 46 409.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Kandidaat-notaris

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Rotterdam

Loyens & Loeff heeft het grootste notariaat van Nederland. Dat betekent dat je bij ons omringd wordt door een groot aantal professionals met elk hun eigen specialisme en mate van senioriteit. Oftewel: een ontzettend leerzame werkomgeving.

De ene keer assisteer je bij een grote vastgoedtransactie, waarbij je de aandelen van de verkopende partij naar de koper overhevelt. Het moment daarop help je een kleine start-up met de financiering door aandelen te verdelen tussen de oprichters en de investeringsmaatschappij.

Als kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff werk je aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven. Jouw collega’s zijn gepassioneerd, gedreven en altijd op zoek naar mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te blijven groeien. Daarbij zijn wij sterk in het creëren en benutten van nieuwe kansen waardoor ons kantoor in beweging blijft en het werk nooit hetzelfde is. Je komt in een omgeving waarin op hoog juridisch niveau wordt samengewerkt met zowel advocaten als fiscalisten. Je komt te werken binnen één van onze praktijkgroepen, namelijk:

  • Corporate;
  • Real Estate;
  • Family Owned Business & Private Wealth.

Wanneer je als kandidaat-notaris start begin je met de Loyens & Loeff Introduction Academy. Na afloop van deze introductie ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Verder is er volop aandacht voor interne opleiding 

Aanmelden tot en met

Tax Adviser - Employment & Benefits

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Amsterdam

Voor onze praktijkgroep Employment & Benefits in Amsterdam zoeken wij startende belastingadviseurs. 

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Aanmelden tot en met

Binnenlandse stage

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Amsterdam, Rotterdam

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende full-time stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken.

Tijdens een binnenlandse stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit: denk aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken maar ook het bijwonen van gesprekken met cliënten. Je persoonlijke mentor begeleidt jou tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.