Overslaan en naar de inhoud gaan

Case Fondue Zürich

Bedrijf: Loyens en Loeff
Richting(en): Fiscaal |
Niveau: WO
Locatie: Zurich
Startdatum: 11 februari 2020
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Case Fondue Zurich 2020

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 februari 2020 vindt de Loyens & Loeff Case Fondue in Zurich plaats. In drie intensieve dagen werk je aan een interessante casus over een bekende fabrikant van kaasfondueprikkers, die hulp vraagt bij de internationale structurering van zijn onderneming.

Tijdens de Case Fondue ga je op onderzoek uit en besteed je aandacht aan onder meer de vennootschapsbelasting, loonbelasting en de btw, waarna je in teamverband een volledig fiscaal advies presenteert. Het is aan jou om het maximale resultaat voor de kaasfondue fabrikant te behalen. Op vrijdag presenter je in teamverband het volledig fiscale advies.

Naast dat je druk bezig bent met het uitwerken van de casus is er ook voldoende tijd voor ontspanning. Je brengt een bezoek aan onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Zurich en maakt kennis met veel van onze medewerkers.

''Alleen voor studenten die er echt kaas van hebben gegeten. De Loyens & Loeff Case Fondue in Zürich''

Aanmelden

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent fiscaal recht en/of fiscale economie? En ben je niet bang om je vingers te branden? Aanmelden kan tot en met 29 december 2019. Wij nemen na de deadline contact met je op.
Heb je vragen over de Case Fondue? Neem dan contact op met onze recruiter Nicole Moshage via 010 22 46 409.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Binnenlandse stage Loyens en Loeff

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Amsterdam, Rotterdam

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende full-time stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken.

Tijdens een binnenlandse stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit: denk aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken maar ook het bijwonen van gesprekken met cliënten. Je persoonlijke mentor begeleidt jou tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.

Aanmelden tot en met

Buitenlandse stage Loyens en Loeff

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Amsterdam, Rotterdam, Buitenland

Een buitenlandse stage begint met een maand stage in Amsterdam of Rotterdam, waarbij je werkzaamheden gelijk zijn aan die van een binnenlandse stage. Tijdens de tweede maand draai je mee in een van onze buitenlandse kantoren. Naast het meewerken aan de dagelijkse werkzaamheden, zal daar de nadruk ook liggen op netwerken en marketing. Je kunt zelf bepalen bij welke vestiging je wilt stagelopen: Londen, New York of Parijs. Je krijgt een persoonlijke mentor aangewezen die jou begeleidt tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.

Aanmelden tot en met

Loyens en Loeff Academy

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Rotterdam

Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en competentietrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de Loyens & Loeff Introduction Academy.