Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Dating

Bedrijf: PwC
Richting(en): Fiscaal, Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 05 maart 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Beschrijving

Even kletsen met iemand van PwC, net zoals op een bedrijvendag… Maar dan net wat anders. Welkom bij Digital Dating, speeddaten maar dan online!

 

Op vrijdag 5 maart 2021 organiseren wij tussen 10.00 en 13.00 uur het event Digital Dating tussen jou en onze Tax & Legal praktijk. Je kunt uit onderstaande teams kiezen voor een kennismaking of wil je liever kennismaken met een van de recruiters? De keuze is aan jou! 

 

10.00 - 10.20 uur Recruitment || Tax Reporting & Strategy

10.30 - 10.50 uur Tax Reporting & Strategy || Indirect Tax

11.00 - 11.20 uur Indirect Tax || People & Organisation

11.30 - 10.50 uur People & Organisation || Corporate Tax

12.00 - 12.20 uur Corporate Tax || Legal

12.30 - 12.50 uur Legal || Recruitment

 

Daarnaast heb je de keuze om te kiezen uit een specifiek team binnen een Business Unit, kijk voor meer informatie over onze teams op https://www.pwc.nl/nl/carriere/studenten-starters/werkvelden/tax.html 

 

Ben je benieuwd naar onze teams binnen Tax & Legal en hoe het is om te werken bij PwC? 

Heb jij een studieachtergrond in:

  • Fiscaal Recht

  • Fiscale Economie

  • Rechtsgeleerdheid

  • Accounting

  • Econometrie

  • Actuariële wetenschappen of

  • een STEM gerelateerde studie? 

 

Schrijf je dan direct in voor het Digital Dating Event op vrijdag 5 maart 2021.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Werkstudent Global Mobility Rotterdam

Fiscaal

PwC - Rotterdam

Nieuwsgierig naar de wereld waar Global Mobility en Tax samenkomen? Sta je te popelen om jouw opgedane fiscale kennis in de praktijk te brengen en daarnaast nieuwsgierig hoe PwC binnen de wereld van Tax en Global Mobility samenwerkt en haar (inter)nationale (beursgenoteerde) klanten adviseert en begeleidt? Ga dan aan de slag als werkstudent! Heb je een studieachtergrond in Fiscaal Recht of Fiscale Economie en ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar? Meld je dan nu aan en ervaar hoe het is om te werken bij PwC.

Bij Global Mobility ben je direct betrokken bij vraagstukken van onze (inter)nationale (beursgenoteerde) klanten. Je opdrachten lopen uiteen van reorganisatie tot optimalisatie en (fiscale) adviezen over grensoverschrijdende arbeid. Je adviseert hen op het gebied van o.a. loonbelasting, inkomstenbelasting en sociale zekerheid. Je werkt nauw samen met ons gehele wereldwijde netwerk om complexe problemen, ingegeven door wijzigingen in wet- en regelgeving, actuele ontwikkelingen of veranderende publieke opinies, op te lossen. Er wordt nauw samengewerkt met onze collega's van Global Mobility Compliance, zowel in Nederland als wereldwijd.

Aanmelden tot en met

Werkstudentschap Tax Reporting & Strategy

Fiscaal, Accounting, Overige

PwC - Amsterdam

TaxNot ApplicableTRS ConsultingSpecialist

Ben je bezig met een universitaire studie, heb je affiniteit met fiscaliteit, compliance en technology en wil je graag ervaren hoe het er bij PwC in de praktijk aan toe gaat? Dat kan als werkstudent. Binnen Tax Reporting & Strategy zoeken wij ambitieuze werkstudenten die interesse hebben in (één van) de volgende facetten: Tax Compliance, Tax Accounting, Tax Strategy & Operations, Horizontaal Toezicht, inrichting van de fiscale organisatie of Compliance Engineering. We werken landelijk waarbij onze teams als uitvalsbasis de kantoren Utrecht, Amsterdam en Rotterdam hebben.

In de maanden dat je bij ons werkt word je begeleid door een ervaren collega. Als werkstudent ervaar je wat onze professionals dagelijks meemaken en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij PwC in vaste dienst komt. Een wederzijdse kennismaking en mooie leerervaring in de slotfase van je studie.  

Aanmelden tot en met

Consultant Tax Accounting & Strategy (Amsterdam, Rotterdam & Utrecht)

Consulting, Fiscaal

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Onze klanten leven in een wereld waarin zij geconfronteerd worden met toenemende complexe wet- en regelgeving. Overheden eisen volledige transparantie en belanghebbenden houden zich actief bezig met de strategische fiscale keuzes van een onderneming. Kortom, het belang van compliance is groter dan ooit. En daarmee is jouw belang groot: als junior consultant (in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht) help je onze klanten om op (inter)nationaal niveau te voldoen aan hun fiscale compliance.

Met veel ontwikkelmogelijkheden binnen PwC word je breed opgeleid als adviseur op het gebied van Tax, Accounting & Strategy. Eerst leren we je de algemene werkzaamheden van Tax Compliance. Dit blijft onderdeel van je vak en daarbovenop kun je kiezen voor een specialisatie richting Tax Accounting of Tax Strategy & Operations. Binnen jouw specialisme kom je ook nog regelmatig in aanraking met andere facetten van het vakgebied. Zo investeer je vanaf het eerste moment in jouw toekomst.