Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Bedirhan on 07 december 2021

Fiscaal inhousedag

Wat is een fiscale inhousedag?

Een inhousedag biedt jou een prima mogelijkheid om op een vrij laagdrempelige manier in één dag kennis te maken met een financieel bedrijf. Jij meldt je meestal online aan door middel van het achterlaten van jouw cv en een korte motivatie, of het invullen van een formulier dat deze twee onderdelen combineert. Vervolgens word je op basis hiervan geselecteerd.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Feng Xin on 06 december 2021

HRM/Recruitment Inhousedagen

Wat is een inhousedag?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Bedirhan on 03 december 2021

Accountancy business courses

Wat is een accountancy business course?

Een accountancy business course is een kennismaking tussen studenten en bedrijven. Tijdens een business course kan zowel het bedrijf als de student zich goed oriënteren door een intensieve kennismaking tussen beide partijen. Hierbij volgen studenten vaak meerdere dagen een traject, waarbij ze een case oplossen en het bedrijf beter leren kennen.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Lars on 02 december 2021

Inhousedag marketing/productmanagement

Wat is een inhousedag?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Feng Xin on 30 november 2021

Actuariaat/Risk Inhousedagen

Wat is een inhousedag?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Bedirhan on 24 november 2021

Banking & finance Business courses

Wat is een finance business course?

Een finance business course is een kennismaking tussen studenten en bedrijven. Tijdens een business course kan zowel het bedrijf als de student zich goed oriënteren door een intensieve kennismaking tussen beide partijen. Hierbij volgen studenten vaak meerdere dagen een traject, waarbij ze een case oplossen en het bedrijf beter leren kennen.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Bedirhan on 23 november 2021

Banking / Finance Inhousedagen

Wat is een finance inhousedag?

Een inhousedag biedt jou een prima mogelijkheid om op een vrij laagdrempelige manier in één dag kennis te maken met een financieel bedrijf. Jij meldt je meestal online aan door middel van het achterlaten van jouw cv en een korte motivatie, of het invullen van een formulier dat deze twee onderdelen combineert. Vervolgens wordt je op basis hiervan geselecteerd.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 25 mei 2018

Inhousedag bij ING - Meet a Trainee

ING is een wereldwijd opererende financiële instelling en één van de grootste banken van Nederland. ING is vaak op zoek naar jong talent welke kan groeien binnen de organisatie. Zo zijn ze altijd op zoek naar stagiaires voor zowel werkstages als afstudeerstages op HBO en WO niveau. Voor een overzicht van alle stages kun je even kijken via afstudeerstage.nl. Hier staan alle stages op die op het moment worden aangeboden door ING voor Hbo en Wo niveau. 

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 19 april 2018

Het inhousedag seizoen gaat weer beginnen!

Op zoek naar een inhousedag? Dit is jou kans! Leer op een gezellige manier een bedrijf beter kennen. Zo weet jij gelijk of een bedrijf bij jou gaat passen. En dat is natuurlijk wat jij wilt, op deze manier kom je niet voor verassingen te staan.

Een inhousedag is er in vele vormen. Zo zijn erg inhousedagen waarbij je gezellig een kopje koffie met iedereen doet. Ook zijn er dagen dat jij mag langskomen voor een lekkere lunch. De meeste inhousedagen hebben een vorm van een presentatie in de dag zitten, ook meestal een rondleiding afgesloten met een borrel. 

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 20 maart 2017

Wat is een inhousedag?

Een inhousedag lijkt een beetje op een business course. Ook van een inhousedag is het doel namelijk om de toppers van de toekomst kennis te laten maken met de organisatie. De groepen zijn meestal groter dan bij een business course het geval is, omdat een inhousedag maar één enkele dag is. Een inhousedag is vaak georganiseerd in de vorm van een informatiedag of een lunch.

Lees verder Lees verder