Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Maiko on 25 mei 2018

Inhousedag bij ING - Meet a Trainee

ING is een wereldwijd opererende financiële instelling en één van de grootste banken van Nederland. ING is vaak op zoek naar jong talent welke kan groeien binnen de organisatie. Zo zijn ze altijd op zoek naar stagiaires voor zowel werkstages als afstudeerstages op HBO en WO niveau. Voor een overzicht van alle stages kun je even kijken via afstudeerstage.nl. Hier staan alle stages op die op het moment worden aangeboden door ING voor Hbo en Wo niveau. 

Maar terug naar de vacatures. ING maakt vaak gebruik van trainee's. Even kort wat een traineeship is:

Traineeship

Een traineeship is een volwaardige baan bij een organisatie. Het verschil tussen een traineeship en een startersfunctie is dat je bij een traineeship ondersteuning krijgt. Je krijgt een persoonlijke coach die jou helpt bij hoe jij het beste binnen een organisatie gaat passen. Je wordt ondersteund door wekelijks gesprekken met je coach. Vaak ga je bij traineeships samenwerken met de verschillende afdelingen binnen een organisatie. Zo leer jij het bedrijf helemaal kennen en kom je erachter wat het beste bij jou past binnen dit bedrijf, of hoe jij het beste hier jouw functie kan uitvoeren. Meer info via traineeshipsoverzicht.nl.

International Talent Program

Het International Talent Program (ITP) geeft trainees de kans hun leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen. Zo kun je je goed voorbereriden voor een sleutelpositie binnen de bank. Het progamma duurd 4 jaar, aan het eind heb jij het beste uit jezelf gehaald en kun jij verschil maken voor ING

Maar wat als je dit leuk vindt maar jij nog niet precies weet of ING een organisatie is waar jij graag zou willen werken. Ook daar heeft Ing een oplossing voor. Via de ING Inhousedag. Deze inhousedag geeft je de mogelijkheid 1 op 1 met een trainee een gesprek te voeren. Zo kun jij alles ontdekken over het ING traineeship.

Inhousedag - Meet a trainee

Op de inhousedag van ING wordt jij gekoppeld aan trainees die de specifieke track volgen waar jou interesse ligt. Traineeships zijn er namelijk in vele verschillende richtingen zoals:

  • Wholesale Banking
  • Retail Banking
  • Risk
  • Finance
  • Human Resources
  • Operations & Change
  • IT

Zo kun jij kennismaken en alles te weten komen over alles wat bij een traineeship komt kijken. Wat is bijvoorbeeld de dagelijkse invulling? wat zijn de precieze werkzaamheden? Zijn je collega's aardig? Is je baas wel leuk om mee om te gaan. Al je vragen kun je kwijt. Zou je je graag willen aanmelden voor een inhousedag bij ING? Kijk dan snel naar de vacature.