Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Van Lanschot

Op een inhousedag van Van Lanschot kan je de sfeer proeven. De inhousedag is bestemd voor private bankiers. Dit zijn mensen die het beste voor hebben voor hun cliënt en hart hebben voor de zaak. Daarnaast moet je commercieel en analytisch ingesteld zijn. In dit artikel wordt kort toegelicht hoe een inhousedag bij Van Lanschot eruit ziet en wat voor mensen zij zoeken.

Programma

Je leert het vak kennen door middel van een casus. Van Lanschot schetst een beeld van het leven van een private bankier, dit doen ze aan de hand van presentaties en ervaringen van bankiers. Daarnaast zal het private banking traineeship aan bod komen. Er zullen tijdens de inhousedag ook huidige trainees en oud trainees aanwezig zijn. Daarnaast zal een senior manager de case begeleiden en alle vragen beantwoorden.

Wie zoeken wij?

Nu we kort een beeld hebben geschetst van hoe de inhousedag bij Van Lanschot eruit ziet, gaan we kijken naar watvoor starters en studenten Van Lanschot zoekt. Ze zijn op zoek naar universitaire studenten die bijna hun studie hebben afgerond in de richting van economie, rechten of bedrijfskunde.