Overslaan en naar de inhoud gaan

YSE Business game: Crazy 8!

Bedrijf: ConnectorsRecruitment
Richting(en): IT / ICT, HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Kraak jij de case?! Tijdens deze business game gaan we aan de slag met real life cases van onze klanten. De perfecte manier om YSE en haar klanten te leren kennen!

Op vrijdag 11 november organiseren we onze jaarlijkse Business Game: YSE Crazy 8.

Tijdens deze dag zullen teams van studenten en YSE-ers aan de slag aan met uitdagende real life cases van onze klanten. 

In de ochtend worden de cases gepresenteerd door de klanten en mogen jullie de klant interviewen. Daarna ga je met je team aan de slag om de case op te lossen. Aan het eind van de dag presenteren alle teams hun oplossing! 

Voor het beste team is er een mooie prijs te winnen!

Uiteraard zullen jullie niks te kort komen en zorgen we gedurende de dag voor een lekkere lunch, voldoende (gezonde en ongezonde) snacks en sluiten we de dag gezellig met elkaar af!


We hebben een vol programma dus we starten om 9.00u en sluiten het officiële gedeelte van de dag af rond 17.00u. Daarna ben je van harte welkom om het nog gezellig met ons af te sluiten! 

Voorgaande jaren hadden we cases van: ASML, Ministerie van Defensie, Gemeente Den Haag, Masterpeace, Holland Casino en de KNVB.

Vooraanmelden

Other possibilities

Aanmelden tot en met

IT Talent Traineeship bij a.s.r.

IT / ICT, Data Analyse

ConnectorsRecruitment - Utrecht

Dit ga je doen tijdens het IT Talent Traineeship bij a.s.r.

De beste digitale verzekeraar bouwen, innovatie aanjagen door middel van Cloud toepassingen, op het hoogste niveau cyberaanvallen afslaan, big data benutten voor nieuwe verzekeringsconcepten of intelligente robots toepassen: het is allemaal mogelijk met het tweejarig IT Talent Traineeship van a.s.r. Als innovatieve verzekeraar voor wie duurzaamheid de normaalste zaak van de wereld is, moedigen we je aan om echt het verschil te maken.

Tijdens het eerste jaar van het IT Talent Traineeship ontwikkel je een brede blik, waarbij je kennis opdoet van bijvoorbeeld Cloud, IT Technology, Data Science, websites en apps ontwikkelen, en IT Security.

In het tweede jaar ga je je specialiseren in jouw favoriete onderwerp! Verder werk je aan jouw ontwikkeling met IT opleidingen en softskill trainingen. Je krijgt een mentor vanuit het senior management en intensieve 1-op-1 coaching door een Talentadviseur en een praktijkbegeleider. Zo ontwikkel je jezelf in korte tijd tot een allround IT Specialist met het IT Talent Traineeship.

  • je doet in korte tijd veel kennis op van verschillende ICT domeinen, digitalisering en innovatie

  • je volgt een op maat gemaakt ontwikkelprogramma waarin je toegang krijgt tot de laatste en meest relevante trainingen binnen IT

  • je voert elke vier maanden een opdracht uit, die je zelf kan kiezen en waar je jouw stempel op de invulling en uitvoering kan drukken

  • lees meer over het IT Talent Traineeship bij a.s.r.

IT Talent Traineeship bij a.s.r.
Aanmelden tot en met

Werken bij UWV

IT / ICT

ConnectorsRecruitment - Nederland

Heb jij interesse in werken bij de internet organisatie van UWV?

UWV staat maatschappelijk aan de top en biedt alle ruimte voor jouw vak- en persoonlijke ontwikkeling.

Het UWV heeft verschillende vacatures binnen de internet-organisatie in de vakgebieden: consultancy, architectuur, beheer, agile, analyse, ontwerp, content, development, testen en security.

Werken bij UWV
Aanmelden tot en met

Junior business consultant energie bij Easy Consultancy

Consulting, Management, IT / ICT

ConnectorsRecruitment - Utrecht

Wil jij werken met een groep mensen die allemaal de missie hebben om écht impact te maken in de energiesector? Wil je ervaring opdoen met uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers die een belangrijke rol spelen in de energietransitie? En wil je werken aan jóúw professionele ontwikkeling?
Dan is de functie van junior business consultant echt iets voor jou!

Junior business consultant energie bij Easy Consultancy