Overslaan en naar de inhoud gaan

Business Course Tax & Legal 2021

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Fiscaal, Sales, Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 04 oktober 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

De opdracht

Tijdens de Tax & Legal Business Course start je met het identificeren van de belangrijkste strategische doelstellingen en wensen van een èchte klant. Je werkt met je medestudenten toe naar de beste fiscale en juridische oplossingen en presenteert dit aan de klant. Hoe pak je dit aan? Hoe begrijp je wat de klant nodig heeft? Daar gaan wij je bij helpen!

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Deloitte centraal en daarom maakt dit ook een belangrijk onderdeel uit van de Business Course. Samen met Peak4 is er een programma samengesteld waarin je meer over jezelf ontdekt, maar ook wat voor rol je jezelf toekent binnen de groep. Je ontdekt verder tijdens de Tax & Legal Business Course hoe het is om als fiscalist en jurist bij Deloitte te werken en je maakt uitgebreid kennis met de Deloitte professionals. Een bijzondere tocht, een bezoek aan de mooiste plekken, het Deloitte kantoor en het bijwonen van leuke activiteiten op locatie zal natuurlijk niet ontbreken. Naast het harde werken, maken we daarom ook veel tijd voor fun!

Het unieke aan onze Tax & Legal Business Course is dat je werkt aan een echt vraagstuk van een klant van Deloitte. Dit is het echte werk! Ben jij klaar voor Destination Unknown?

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor de Tax & Legal Business Course bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Je meldt je aan via onderstaande button. Hiervoor hoef je jouw CV nog niet bij de hand te hebben;
  • Na jouw aanmelding ontvang je van ons het verzoek om je CV en motivatiebrief te uploaden;
  • Na de sluitingsdatum van de inschrijfprocedure ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie;
  • Indien je wordt geselecteerd, word je door ons gevraagd om binnen een week een online assessment te maken;
  • De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag;
  • De selectiedag zal ongeveer 2 uur van jouw tijd in beslag nemen.

Aanmelden

Ben jij een derdejaars bachelor of een masterstudent Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Rechtsgeleerdheid (v.b. Corporate Law, Digital Law, Financial Law of Employment Law)? Schrijf je dan in voor de Tax & Legal Business Course 2021 via de button onderaan deze pagina.

Programma

De business course bestaat uit twee pre-days in de weken voorafgaand aan de Tax & Legal Business Course, gevolgd door de business course zelf die zes dagen duurt. Belangrijke data om alvast in je agenda te noteren als je jezelf wilt aanmelden zijn:

27 juni: Deadline inschrijving
4 juli: Deadline assessment
7 juli: Selectiedag
23 september: Preday 1 (hele dag)
29 september: Preday 2 (hele dag)
4 t/m 9 oktober: Tax & Legal Business Course 2021

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Werkstudent Business Tax Maastricht

Juridisch, Fiscaal

Deloitte - Maastricht

Bij Business Tax in Maastricht adviseer je Nederlandse niet-beursgenoteerde bedrijven (groot zakelijk en bovenkant MKB, zoals directeur-grootaandeelhouders en familiebedrijven die hun oorsprong vinden in Nederland, maar vaak ook vestigingen in het buitenland hebben). Deze generalisten werken nauw samen met de Tax-collega's van de gespecialiseerde onderdelen. Deze praktijk is typisch een praktijk waarbij iedereen, vanaf starter tot partner, regelmatig en persoonlijk contact heeft met de cliënten, vaak met de eigenaar zelf of met de financieel directeur. De advisering behelst naast vennootschapsbelasting, fiscale planning en (internationale) belastingsconstructies, compliance en due diligence.

Je zult in een team werken waarbij je de sfeer kan proeven en meewerken in de dagelijkse praktijk van de belastingadviseurs. Je krijgt een vaste mentor die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Een werkstudentschap is niet alleen een prima manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw werkgever voor in de toekomst zijn.

Kiezen voor een bepaalde specialisatie binnen Deloitte sluit de anderen niet uit. Binnen Deloitte werken we vaak samen met collega’s van andere disciplines en buitenlandse kantoren. En waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent. Door ambitieuze, hoogopgeleide collega’s die graag en veel samenwerken. Die elkaar scherp houden, samen kansen pakken en altijd zoeken naar de beste oplossingen.

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Manager Technology Enabled Services - BPS

Fiscaal

Deloitte - Amsterdam

Als Manager van Technology Enabled Services ben je verantwoordelijk voor een team van 10-15 FTE op het gebied van business intelligence, data analytics en Robotic Process Automation. Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe opdrachten, doorontwikkelen van proposities en de invulling van de planning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen en reviewen van de deliverables van lopende projecten en het monitoren van de team performance: je moet in staat zijn je eigen opdrachten uit te voeren en uit te bouwen op hoogwaardig kwalitatief niveau en tegelijkertijd de uitvoering van je team te controleren en reviewen en de business verder uit te bouwen. Je hebt voldoende ervaring met cross-border opdrachten en kan goed sparren op zowel operationeel als strategisch niveau, intern als extern, in Nederland en in het buitenland. Je bent onderdeel van het en rapporteert direct aan de partner en directors van de function.

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Legal Traineeship: Het Talent Opportunities Programme

Fiscaal, Juridisch

Deloitte - Amsterdam

Het Tax & Legal TOP Traineeship geeft jou de kans om te ontdekken welk team het beste bij je past. Binnen twee jaar ga je bij drie verschillende teams aan de slag, steeds voor een periode van acht maanden. Na het traineeship kun jij aan de slag in de specialisatie die jou het beste ligt. Vanuit deze gedachte is Deloitte Tax & Legal gestart met het TOP Traineeship.

Na jouw juridische master start jij op 1 mei 2021 in het TOP Traineeship. Het is een mogelijkheid om te rouleren binnen Legal, Tax en Technology teams. Hierdoor kun je zowel juridische als fiscale ervaringen opdoen. Kortom, een uniek en op maat gemaakt traject, waarbij je de kans krijgt om je breed te ontwikkelen binnen Deloitte Tax & Legal.