Overslaan en naar de inhoud gaan

Contract In A Day – Digital Customer

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 04 februari 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Op vrijdag 4 februari organiseren wij een Contract in a day event, waar je de kans hebt om binnen één dag een contract te krijgen en ons Digital Customer team te komen versterken. 

Gedurende de dag maak je in een informele setting kennis met onze consultants (op kantoor of virtueel, afhankelijk van de COVID-19 maatregelen) en neem je deel aan drie interview rondes. Na een succesvolle afronding van alle 3 de rondes krijg je een contract.

Digital Customer heeft meerdere sub-teams. Voor dit evenement werven wij voor de 

volgende functies:

 • Junior Consultant Integration - Klanten helpen met end-to-end integraties, van on-premise tot Cloud, zodat klanten digitale transformatie mogelijk kunnen maken en concurrentievoordeel kunnen behalen.
 • Junior Mobile Developer - Ontdek wat er nodig is om mobiele oplossingen te bouwen en te leveren terwijl u werkt met de nieuwste technologie.

  Waar & wanneer

  Dit evenement zal plaatsvinden op vrijdag 4 februari van 09:00 tot 17:00 in ons kantoor The 

  Edge in Amsterdam.

  Het is ook mogelijk om online deel te nemen.

  Where it will take place

  Gustav Mahlerlaan 29701081 LA

  Voor wie is het?

  Ambitieuze studenten in de afrondende fase van hun hbo/wo opleiding of Master (de eisen 

  zijn afhankelijk van de functie), recent afgestudeerden en young professionals met 

  maximaal 2 jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je een bedrijfskundige of technische 

  studieachtergrond en heb je aantoonbare affiniteit met consultancy, engineering, innovatie 

  en digitalisering en het optimaliseren van sales & service processen, wat blijkt uit je studie, 

  stage(s) of werkervaring.

  Meld je nu aan!

  • Graag je CV en motivatiebrief vóór vrijdag 21 januari in dienen. Vermeld in je motivatiebrief voor welke vacature je solliciteert. 
  • Na de sluitingsdatum van de inschrijfprocedure ontvang je een inhoudelijke reactie op je sollicitatie
  • Indien je word geselecteerd, sturen wij een uitnodiging voor het online assessment welke je binnen 5 dagen dient af te ronden.
  • Na een succesvolle afronding van het assessment wordt u uitgenodigd voor het contract in a day evenement. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent op vrijdag 4 februari. 

  Vooraanmelden

  Andere vacatures

  werken-bij-deloitte
  Aanmelden tot en met

  Junior Commerce Developer

  IT / ICT, Online Marketing

  Deloitte - Amsterdam

  Als Junior Commerce Developer werk je aan het bouwen van complexe en toekomstbestendige eCommerce capabilities voor Business-to-Consumer en Business-to-Business commerce modellen. We werken elke dag hard om zinvolle digitale ervaringen te leveren. Ons portfolio omvat een breed scala aan oplossingen, zoals websites, portals, apps, platforms en Digital Reality-oplossingen. Als onderdeel van het team zul je betrokken zijn bij het bouwen van de volgende generatie van customer experience drive commerce oplossingen.

  Junior Commerce Developer
  werken-bij-deloitte
  Aanmelden tot en met

  Analyst International Payroll

  IT / ICT

  Deloitte - Amsterdam

  Als Analyst binnen het international payroll team, maak je onderdeel uit van een leuk en dynamisch team binnen de afdeling Global Employer Services (GES). Het afgelopen jaar is de wereld meer in beweging dan ooit en jij kan onze klanten helpen met de uitdagingen die ze vandaag de dag hebben op het gebied van hun internationale payroll. Je doet dit samen met je teamgenoten en je staat al snel zelf in contact met je klanten. De GES praktijk is gespecialiseerd in fiscale advisering met betrekking tot grensoverschrijdende arbeid, zoals onder meer de toepassing van de 30%-regeling, bestuurdersbeloningen bij werken in meerdere landen en salary-splits.

  Analyst International Payroll
  werken-bij-deloitte
  Aanmelden tot en met

  Junior Developer

  IT / ICT

  Deloitte - Amsterdam

  Of het nu gaat om op maat ontwikkelde systemen, platformintegratie of applicatiemodernisering, je werkt samen binnen Deloitte om oplossingen te creëren die echte impact hebben op de bedrijfsvoering van klanten. Tijdens je carrière bij ons zul je gebruiksvriendelijke, snelle en schaalbare microservices ontwikkelen in een event-driven architectuur; verschillende systemen integreren en business logica implementeren met behulp van design patterns om onderhoudbare en uitbreidbare oplossingen te creëren.

  Junior Developer