Overslaan en naar de inhoud gaan

Online session Regulatory Risk

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Actuariaat / Risk |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 15 december 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Regulatory Risk organiseert een online sessie op 15 December. Ben jij geïnteresseerd in de financiële industrie en wil je graag klanten helpen met regulering en compliance vraagstukken? Meld je dan nu aan!

Binnen het Regulatory Risk team werken we aan verschillende projecten voor financiële instellingen waar we compliance organisaties en programma’s beoordelen en verbeteren om de risk management te optimaliseren. Hierbij ontwikkelen we strategieën, structuren en processen om te zorgen dat de klant succesvol blijft in de markt.

Tijdens het evenement kun je onze collega’s beter leren kennen en zal je meer te weten komen over het werk wat we doen. Je hebt ook de kans om te ervaren hoe het is om als consultant te werken binnen Regulatory Risk door aan een case te werken.

Waar & wanneer

De online sessie neemt plaats op woensdag 15 december van 15:00 tot 17:00.

Programma

15:00 – 15:30 Introductie Deloitte

15:30 – 15:45 Over Regulatory Risk

15:45 – 16:30 Pilars / projecten

16:30 – 16:45 Day in the life

16:45 – 17:00 Q&A

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Software Engineer (Digital Risk Solutions)

Engineering / Techniek, Actuariaat / Risk

Deloitte - Nederland

Je gaat meebouwen aan de software producten van Digital Risk Solutions. Deze producten worden gebouwd met modern technologie and geleverd als SaaS aan de grootste bedrijven, wereldwijd. Afhankelijk van je eigen vaardigheden en interesses ontwikkel je delen van deze producten en/of bouw je mee aan de cloud-infrastructuur waarop onze software draait.

Software Engineer (Digital Risk Solutions)
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Consultant Cyber Vigilant

Actuariaat / Risk, IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

Als Cyber Vigilant Consultant adviseer je organisaties over de beveiliging van hun bedrijfskritische informatie en hun processen. Je denkt mee over aspecten als de beveiliging van de ICT-infrastructuur, applicatiebeveiliging en identity management, van assessment tot ontwerp.

Consultant Cyber Vigilant
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Consultant Data & Responsible Insight

Actuariaat / Risk

Deloitte - Amsterdam

Als Consultant Data & Responsible Insight daag je veelzijdige dataprogramma's uit voor onze klanten om de transformatie naar een data driven bedrijf te stimuleren. Met jouw ervaring in het datadomein ben je een solide sparringpartner voor de uitdagingen op het gebied van data, zowel vanuit een business als een technisch perspectief.

Consultant Data & Responsible Insight