Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale kop koffie met het Advisory National Practice Team

Bedrijf: KPMG
Richting(en): Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 04 mei 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ben jij nieuwsgierig naar wat een Consultant Advisory National Practice zoal doet binnen KPMG? Geef je dan op voor een digitale kennismaking met één van onze collega’s uit Eindhoven of Zwolle. Wij vertellen je tijdens dit gesprek graag meer over onze werkzaamheden en de startersmogelijkheden voor de verschillende regiokantoren.

Binnen onze afdeling Advisory National Practice verwachten onze klanten (tot ca. 500 mln. omzet) van jou dat je hun organisatie door en door begrijpt en helpt om professioneel te functioneren.

Je bent de ene dag bezig met het adviseren van een scale-up om de volgende stap te zetten, de volgende dag help je een bekend bedrijf met het verbeteren van hun financiële-/bedrijfsprocessen. Jij geeft, als ondernemende adviseur, organisatiebreed advies en werkt aan de op- en uitbouw van de adviesrelatie met je klanten. De gebieden waarop je adviseert zijn zeer divers; o.a. het professionaliseren van afdelingen, verbeteren van financiële-/bedrijfsprocessen, een afsluitproces tot werkkapitaalbeheersing, het opstellen van de bedrijfsstrategie en het begeleiden van de verandering.

Je klanten zijn erg divers, denk aan (bekende) Nederlandse merken, scale up’s, familiebedrijven en not-for-profit organisaties. Dat maakt het werk zeer afwisselend. De tijdsduur van deze opdrachten verschilt van enkele weken tot enkele maanden.

We zijn een klein en dynamisch team met sterke groei ambities. Als consultant word je breed ingezet op verschillende klantvragen in verschillende sectoren. Wil jij met ons samenwerken aan concrete oplossingen om klanten verder te helpen? Ben je open, creatief, ondernemend en zoek je de ultieme omgeving voor je eigen groei? Dan maken we graag kennis met je! Na het aanmelden via onderstaand formulier, zoeken we vervolgens samen met jou naar een geschikte datum en tijd om het digitale kopje koffie te plannen.

Waarom je dit niet wilt missen

  • Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan collega's van onze afdeling Advisory National Practice
  • Leuke manier voor een eerste kennismaking met KPMG
  • Ontdek of onze Advisory National Practice afdeling bij jou past

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Junior Consultant Digital Enablement

IT / ICT, Consulting, Engineering / Techniek

KPMG - Amstelveen

Ben jij technology minded en draag je graag bij aan de ontwikkeling en inzet van software binnen complexe bedrijfsprocessen? Houd je er van te opereren op het snijvlak van business transformatie met complexe IT applicaties, middleware en infrastructuur? Kan je strategie en organisatie verbinden aan technische oplossingen en kan je hierin de impact van agile, DevOps en CI/CD overtuigend brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Scriptant Forensic Technology

Consulting, IT / ICT, Engineering / Techniek

KPMG - Amstelveen

Cybercrime, witwaspraktijken en terrorismefinanciering: als scriptant maak jij onderdeel uit van hét team op het gebied van fraude. Wil jij leren hoe je data met een forensische bril kan bekijken? Ben je analytisch en nieuwsgierig van aard? Dan is dit de juiste functie voor jou!

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Junior Insurance Risk Consultant

Consulting, Banking / Finance

KPMG - Amstelveen

De verzekerings- en pensioenmarkt kent een ongekende dynamiek. Door de druk op winstgevendheid zijn verzekeraars naarstig op zoek naar nieuwe winstbronnen en innovatie. Het Actuarial & Insurance Risk team helpt onze klanten hierbij. Kom jij ons team versterken?