Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Governance, Risk & Compliance Services

Bedrijf: KPMG
Richting(en): Banking / Finance, Actuariaat / Risk |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amstelveen
Startdatum: 02 oktober 2023
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van KPMG

Ben jij bezig met je Bachelor of Master opleiding? Ben jij geïnteresseerd in werken bij een Big Four? Kom langs op de inhousedag en maak kennis met KPMG!

Op 2 oktober 2023 organiseert ons Governance, Risk en Compliance Services (GRCS) team een inhousedag op ons hoofdkantoor in Amstelveen! Tijdens dit event geven wij een inkijkje in ons werk, wat wij doen en hoe wij organisaties helpen in control te zijn. Natuurlijk sluiten we de dag af met een gezellige borrel!

Inhousedag GRCS op het hoofdkantoor in Amstelveen op maandag 2 oktober!

Op het gebied van Risk & Compliance is KPMG het nummer één adviesbureau van Nederland. GRCS valt binnen de Risk & Regulatory suite van KPMG. Wij helpen organisaties om ‘in control’ te zijn over hun operationele en financiële processen door deze in kaart te brengen en te beoordelen of deze processen alle relevante risico’s afdekken, maar ook of deze effectief zijn. Daarnaast ondersteunen wij organisaties in het vaststellen van hun grootste risico’s en risicobereidheid. Hierbij kijken we niet alleen naar hard controls (bijvoorbeeld functiescheiding), maar besteden wij ook aandacht aan soft controls (cultuur en gedrag).

Onze klanten zijn veelal de grotere (internationale) organisaties die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Dit betekent dat wij zowel bij een retailer over de vloer komen als bij banken. We streven naar het continu verbeteren van onze dienstverlening door het toepassen van innovatieve oplossingen (zoals data analyse) en aandacht voor de ontwikkeling van onze teamleden.

De inhousedag zal van start gaan met een presentatie over wie wij zijn en wat wij doen. Daarna nemen wij jullie mee in ons werk, door middel van een business case. Hierna krijg je uiteraard uitgebreid de gelegenheid om de sfeer van KPMG te proeven. Collega’s van GRCS staan klaar om al je vragen te beantwoorden over het werken voor onze afdeling en voor KPMG! 

Na het aanmelden via de website hoor je zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor de inhousedag. Hopelijk zien we jou op 2 oktober!

Ga naar de website van KPMG

Other possibilities

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Consultant IT Assurance & Advisory

IT / ICT, Banking / Finance

KPMG - Meerdere locaties

Heb je een sterke affiniteit met IT én ben je op zoek naar een uitdagende baan op het snijvlak van business, finance en IT?

Consultant IT Assurance & Advisory
werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Trainee Specialist Externe Verslaggeving (Dutch GAAP)

Consulting, Banking / Finance, Accounting

KPMG - Amstelveen

Lijkt het jou leuk om bestaande jaarrekeningen van klanten te reviewen en hierin advies te geven? Het Financial Statements Team (FST) ondersteunt collega's in de audit met het verbeteren van de inhoudelijke kwaliteit van de jaarrekening.

Trainee Specialist Externe Verslaggeving (Dutch GAAP)
werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Trainee Special Assurance Services

Fiscaal, Banking / Finance

KPMG - Meerdere locaties

Ben jij de net afgestudeerde die aan de slag gaat bij Special Assurance Services? Onze klanten verwachten van jou dat hun (subsidie)verantwoordingen worden gecontroleerd en dat je pro-actief adviseert over projectbeheersing en ontwikkelingen in wet- en regelgeving.

Trainee Special Assurance Services