Overslaan en naar de inhoud gaan

(Virtuele) koffiemomenten Business Teams

Richting(en): Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online, Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Linklaters LLP

Ben jij op zoek naar een ondersteunende rol en benieuwd of Linklaters bij jou past? Meld je dan gerust aan voor een (virtuele) koffie voor je solliciteert op één van onze Business Teams vacatures. Hieronder vallen o.a. Legal Secretary, Administrative Assistant, Assistant & Advisor rollen van HR. BD&M en Finance.

Tijdens de (virtuele) koffie met iemand van het HR-team kun je al jouw vragen stellen over Linklaters, de vacatures, etc.

De (virtuele) koffiemomenten plannen wij eens in de 2 weken in op donderdagmiddag vanaf 13:00 uur. Je zult hiervoor tijdig een uitnodiging krijgen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Nicole Schuts-Nieman (HR-Assistant) via nlrecruitment@linklaters.com

Ga naar de website van Linklaters LLP

Other possibilities

werken-bij-linklaters
Aanmelden tot en met

Student-stagiair(e)

Juridisch

Linklaters LLP - Amsterdam

Linklaters is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor met ongeveer 2.900 advocaten in 20 jurisdicties. Linklaters adviseert bedrijven, financiële instellingen en overheden wereldwijd bij juridische kwesties en complexe, veelal grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures. Het kantoor in Amsterdam is sinds 2004 actief op de Nederlandse markt en bestaat momenteel uit ongeveer 60 advocaten en (kandidaat-)notarissen, die actief zijn in praktijkgroepen, waaronder Corporate M&A, Banking & Finance, Capital Markets en Tax.

Een studentstage is een uitgelezen kans om de ins en outs van ons kantoor te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale praktijk op het gebied van financieel en ondernemingsrecht iets voor jou is. Je kunt het hele jaar door studentstage lopen in onze ondernemingsrecht en financiële praktijk. Tevens zijn er mogelijkheden op het gebied van arbeidsrecht, dispute resolution, in ons notariële en fiscale team.

Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je heb toegang tot alle kennis die hier is opgeslagen in de vorm van databanken en bovenal tot de kennis en ervaring van de advocaten, fiscalisten en (kandidaat) notarissen die bij ons werken. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om de sfeer van ons kantoor te proeven tijdens een van onze sociale activiteiten.

We zijn er dan ook van overtuigd dat een stage een goede gelegenheid biedt om te bepalen of Linklaters de juiste plek voor jou is om je carrière te beginnen.

Student-stagiair(e)
werken-bij-linklaters
Aanmelden tot en met

Business Development & Marketing Assistant

Marketing / Product Management / Brand Management

Linklaters LLP - Amsterdam

Linklaters LLP is één van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren ter wereld, met ongeveer 2.300 advocaten, op 31 vestigingen in 21 verschillende jurisdicties. Linklaters is sinds 2004 ook in Nederland gevestigd.

Linklaters Amsterdam bestaat momenteel uit 69 advocaten, waaronder 17 partners en counsels. Het kantoor adviseert wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden bij belangrijke juridische kwesties en complexe en grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures.

Voor ons Business Development & Marketing (BDM) team zijn wij op zoek naar een Business Development & Marketing Assistant (1-3 jaar ervaring). Ons team geeft BDM advies en ondersteuning aan de juridische teams binnen Linklaters Amsterdam. Het team is daarnaast verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van lokale en wereldwijde BDM activiteiten.

Business Development & Marketing Assistant
werken-bij-linklaters
Aanmelden tot en met

Billing Specialist Secretariaat

Banking / Finance

Linklaters LLP - Amsterdam

Heb jij affiniteit met de administratieve en financiële afwikkeling van zaken, houd jij van rechtstreeks klantcontact en werk jij graag samen met andere ambitieuze en klantgerichte professionals?

 

Dan ben je bij Linklaters aan het juiste adres.

 

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een billing specialist secretariaat die enthousiast wordt van een nieuwe uitdaging op professioneel gebied met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Linklaters LLP is een internationaal advocatenkantoor dat toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij complexe en grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures.

 

Als billing specialist secretariaat maak je onderdeel uit van het corporate team dat momenteel in Nederland bestaat uit 53 collega’s. Het corporate team bestaat uit het arbeidsrechtteam, het ondernemingsrechtteam, het notariaat en de fiscale praktijk.

 

Als billing specialist secretariaat werk je intensief samen met de advocaten, notarissen, fiscalisten en het financiële administratieteam om de zaakopening, opdrachtbevestiging en declaraties in goede banen te leiden. Je zorgt voor de administratie rondom zaakopening (en de opvolging met de klant omtrent), het bijhouden van de tijdslijnen, het geven van updates aan de klanten en het verdere declaratie proces. Hierbij bestaat de mogelijkheid om dit gedeeltelijk vanuit huis te doen.

 

Naast de dagelijkse praktijk biedt Linklaters uitstekende interne opleidingen gericht op het ontwikkelen en verbeteren van jouw vaardigheden.

 

Wij maken graag tijd vrij om informeel kennis te maken en uit te leggen waarom wij zo enthousiast zijn om bij Linklaters te werken.

 

Algemene taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • assisteren met het openen van zaken en sturen van opdrachtbrieven;

 • organiseren en houden van interne besprekingen met de advocaten om het declaratieproces te bespreken;

 • zorgdragen voor accurate urenregistratie en het bewaken van prijsafspraken in het systeem;

 • sturen van fee updates naar de cliënten;

 • voorbereiden, uitsturen en opvolgen van declaraties;

 • bewaken van betalingstermijnen; en

 • alle andere bijkomende financieel administratieve werkzaamheden.

 

Spreekt jou dit aan en:

 • beschik je over sociale vaardigheden en ben je een teamspeler;

 • ben je nauwkeurig, zowel cijfermatig als taalkundig;

 • heb je een internationale mindset;

 • ben je flexibel en bereid om een extra stap te zetten indien nodig, zodat we gezamenlijk het beste resultaat bereiken;

 • ben je proactief, stressbestendig en oplossingsgericht;

 • ben je diplomatiek en integer; en

 

Voldoe je aan onderstaande functie-eisen:

 • je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, en de Engelse taal uitstekend, beide in woord en geschrift;

 • je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau;

 • je beschikt over goede vaardigheden met Microsoft Office (met name Outlook, Excel en Word) en SAP

 • je hebt ervaring binnen een internationale organisatie en/of advocatenkantoor (geen must); en

 • je bent bij voorkeur 24 tot 40 uur beschikbaar,

stuur dan jouw sollicitatiebrief en cv via de onderstaande link, of neem voor vragen of een vrijblijvend gesprek over de inhoud van de vacature en/of Linklaters gerust contact op met Nicole Schuts-Nieman, via nlrecruitment@linklaters.com of 020 – 799 62 00.

 

Naast sollicitatiegesprekken zijn een referentiecheck en een assessment onderdeel van de procedure.

 

Wij zien er naar uit om je te ontmoeten!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Billing Specialist Secretariaat