Overslaan en naar de inhoud gaan

Finance & Risk - Inhousedag NN Group Traineeship

Bedrijf: NN Group
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Den Haag
Startdatum: 09 december 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Dit is jouw kans!

Dit is jouw kans om te ervaren hoe het is om te werken als Finance & Risk Trainee bij NN Group! Tijdens onze Inhousedag op 9 december 2022 laten wij jou graag meer zien over ons prachtige bedrijf; een werkplek waar ‘You matter’. Je krijgt ook de gelegenheid om meer te leren over het Finance & Risk traineeship, de opdrachten en wat het persoonlijk ontwikkelprogramma inhoudt. Daarnaast zullen er huidige en voormalige trainees aanwezig zijn. Ze kijken er erg naar uit hun ervaringen te delen en al je vragen te beantwoorden!

 

Wat kun je verwachten?

 • Welkom bij NN Group
 • Introductie NN Group Traineeship
 • Een nadere kijk op het leven als trainee bij NN Group
 • Tour door het kantoor
 • Speeddates met trainees
 • Simulatie game
 • Borrel!

Voor wie?

Ben je een ambitieuze universitaire student en zit je in het derde jaar van je bachelor of in je master? Ben je geïnteresseerd in ons Traineeship in Finance / Risk? Heb je een kwantitatieve achtergrond? Wil je meer weten over hoe het is om bij een bedrijf te werken waar je analytische, technische en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld? Ben je internationaal georiënteerd? Dan is dit het evenement voor jou!

Maak kennis met NN Group

NN Group is een financiële dienstverlener die actief is in meer dan 11 landen, met sterke posities in een aantal Europese landen en Japan. We hebben meer dan 18 miljoen klanten, zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam en tellen zo’n 15.000 medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. NN Group kent verschillende merken waaronder:

 • Nationale-Nederlanden
 • ABN AMRO Verzekeringen
 • Movir
 • AZL
 • BeFrank
 • OHRA

Bij NN spelen de vaardigheden, mentaliteit en persoonlijkheid van onze medewerkers een bepalende rol. Voor getalenteerde mensen met de juiste mentaliteit en persoonlijkheid bieden we een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal. 

You Matter!

We willen financiële diensten persoonlijker en relevanter maken voor onze klanten. Daarom hebben we mensen zoals jij nodig: mensen die om anderen geven, gewend zijn om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en die niet opgeven tot ze slagen. Samen kunnen we het verschil maken.

Wij geven om jouw talenten, ideeën en persoonlijkheid. Wij geloven dat dingen beter worden als we elkaar respecteren en als we ieders unieke talenten en ideeën waarderen. Samen kunnen wij financiële dienstverlening een menselijker gezicht geven.

Wij zijn duidelijk over wat we van je verwachten: een natuurlijke drive om initiatief te nemen. Jij bent zelfverzekerd, authentiek en doet dingen met aandacht. Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid voor het leveren van een positieve bijdrage aan het leven van onze klanten.

Wij committeren ons aan jouw groei, zodat jij het beste uit jezelf haalt. Dat is waarom we je de vrijheid bieden om zelf uitdagende werkzaamheden aan te pakken en je eigen ontwikkeling vorm te geven in een dynamische, internationale omgeving.

Geïnteresseerd?

Meld je aan via de link voor 6 December 2022, 23:59. Wij bevestigen jouw aanwezigheid via e-mail op 7 December 2022.

 
Vooraanmelden

Other possibilities

Werken-bij-NN
Aanmelden tot en met

Finance & Risk Trainee NN Group

Banking / Finance, Actuariaat / Risk

NN Group - Den Haag

Startdatum: 01 september 2023

Ben jij nog lang niet klaar met leren en wil jij jezelf voortdurend blijven ontwikkelen en uitdagen? Dan is het Finance & Risk Traineeship bij NN Group de perfecte start van je carrière!

Bij NN zijn wij er voor onze klanten bij grote veranderingen in hun leven. Bijvoorbeeld bij het kopen van een huis, gezinsuitbreiding of een pensioen. Als Finance & Risk trainee bij NN Group draag je dus bij aan zeken die ertoe doen en word je klaargestoomd als leider van de toekomst. Daarom zijn we opzoek naar trainees die zich inleven in onze klanten, initiatief nemen en niet snel opgeven, jou dus!

Het Programma

Onze trainees zijn onze toekomstige leiders. Tijdens het tweejarig traineeship zet je de eerste stappen in je ontwikkeling naar deze toekomst. Je doet drie opdrachten bij drie verschillende afdelingen. Eén van die opdrachten kan ook in het buitenland zijn, bijvoorbeeld in Madrid, Athene of Praag. Hierdoor leer je het hele bedrijf goed kennen, bouw je een groot netwerk op en word je op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak flink uitgedaagd. Na deze drie rotaties ga je aan de slag in een vaste functie.

Daarnaast neem je samen met je mede-trainees deel aan het ‘Future Leaders Programme’. Dit ontwikkeltraject draait vooral om persoonlijk leiderschap; je persoonlijke groei als professional en als toekomstig leider van NN. Naast het FLP volg je trainingen waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals projectmanagement, stakeholdermanagement of data & AI. Om je leercurve zo steil mogelijk te maken heb je verder een senior leader als mentor en word je gecoacht door onze trainee managers.

Jouw Ontwikkeling

Door je opdrachten, het intensieve ontwikkelprogramma, je coach en mentor geven we je de tools om het verschil te maken binnen NN en jezelf snel te ontwikkelen. Je wordt continu uitgedaagd en doet in korte tijd veel kennis, ervaringen en waardevolle inzichten op. En je bent niet de enige, je doet dit samen met je mede-trainees. Aan het eind van het traineeship ben je onderdeel van een hechte groep vrienden met wie je je altijd verbonden zult voelen.

Jouw impact als trainee

Als Finance & Risk trainee werk je in een kennisrijke omgeving bij een van onze afdelingen voor Finance of Risk. Je eerste rotatie van een jaar vinden wij voor je, waarbij we kijken naar je achtergrond, je vaardigheden en je ontwikkeling. Voor je tweede en je derde opdracht van zes maanden sta je zelf aan het roer, die mag je vormgeven naar jouw interesses en leerdoelen. Je kunt werken bij een Business Unit in Nederland, bijvoorbeeld bij Pensioenen of Schade of bij een van onze expertise kantoren op het gebied van data science of actuariaat in het buitenland, maar ook bij onze merken zoals OHRA en Movir. Uiteraard kun je ook terecht op ons hoofdkantoor in Den Haag, bijvoorbeeld bij Group Risk. Je kunt dus overal in onze organisatie werken, er is geen vaste route!

Wat wel vast staat, is dat je heel veel zult leren van de expertise van je collega’s. De wereld van Finance en Risk bij een verzekeraar is zeer complex en uitdagend. Bij elke opdracht doe je weer een schat aan kennis op. Je zult flink worden uitgedaagd, heel veel leren in korte tijd en je analytische skills maximaal inzetten!

Voorbeelden van onderwerpen waar je aan zou kunnen werken zijn:

 • Risk management
 • Pricing
 • Data analysis
 • Asset and liability management
 • Modelling
 • Business intelligence
 • Reporting
 • IFRS17

Wat je meebrengt

Om een van onze toekomstige leiders te worden breng je de volgende ervaring en kwaliteiten mee:

 • Universitaire Master in een kwantitatief gebied (Bijvoorbeeld Finance / Econometrie / Actuarial science / Wiskunde / Natuurkunde / Quantitative finance / Economie).
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Kritisch denken
 • Probleemoplossend vermogen
 • Proactiviteit
 • Wendbaarheid

Verder heb je een Masterdiploma of verwacht je vóór 1 september 2023 af te studeren en heb je maximaal twee jaar werkervaring vanaf je afstudeerdatum. Daarnaast spreek en schrijf je goed Engels. Jouw motivatie voor NN en het traineeship vinden we belangrijk en hoe jouw persoonlijke vaardigheden van waarde kunnen zijn voor onze klanten en NN Group.

Wat bieden wij jou?

 • Startsalaris van €3095,- bruto (op basis van 36 uur) en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Dertiende maand en vakantiegeld bovenop je bruto salaris
 • Drie rotaties; je hebt de mogelijkheid om verschillende onderdelen van onze organisatie te zien (NN Group breed).
 • Een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma inclusief trainingsweken, individuele coaching en mentoring en een individueel opleidingsbudget
 • Zichtbaarheid; tijdens het traineeship maak je kennis met senior leiders via het mentorprogramma en verschillende evenementen
 • Een internationale omgeving
 • Een tweejarig contract, met de intentie om deze om te zetten in een vast contract na het Traineeship
 • Ruimte om bij te dragen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen tijdens werktijd

Solliciteer direct!

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf hierin? Solliciteer door te beginnen met de eerste ronde, de NN Talent Pitch, via de oranje button bovenaan de pagina.

De selectieprocedure ziet er als volgt uit:

 • The NN Talent Pitch  (open tot 27 maart 2023, 23:59h)
 • Interviews met HR & Business  (3 - 25 april 2023)
 • Talent Selectie Dagen (8 - 11 mei 2023)
 • Start Traineeship (1 september 2023)

Let op: sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Neem voor meer informatie over het Traineeship en/of de selectieprocedure contact op met Pauline ter Avest (Graduate Recruiter Traineeship) via traineeship@nn-group.com.

We staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast dank voor uw begrip. 

Finance & Risk Trainee NN Group
Werken-bij-NN
Aanmelden tot en met

HR Stagiair(e) – Traineeship

HRM / Recruitment

NN Group - Den Haag

Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met de werving en selectie van de ‘future leaders’ van een grote corporate en wil jij meer ervaring opdoen in de wereld van HR? Ben jij op zoek naar een stageplek die leerzaam, afwisselend en uitdagend is? Kom dan vanaf januari 2023 stage bij ons lopen!

De stagevergoeding voor deze stageplek betreft HBO € 450,- / WO € 600,- bruto op basis van een 36-urige werkweek.

HR Stagiair(e) – Traineeship
Werken-bij-NN
Aanmelden tot en met

HR Stagiair(e) – Traineeship

HRM / Recruitment

NN Group - Den Haag

Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met de werving en selectie van de ‘future leaders’ van een grote corporate en wil jij meer ervaring opdoen in de wereld van HR? Ben jij op zoek naar een stageplek die leerzaam, afwisselend en uitdagend is? Kom dan vanaf januari 2023 stage bij ons lopen!

De stagevergoeding voor deze stageplek betreft HBO € 450,- / WO € 600,- bruto op basis van een 36-urige werkweek.

 

HR Stagiair(e) – Traineeship