Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag NN Group Traineeship - General Management

Bedrijf: NN Group
Richting(en): Management |
Niveau: WO
Locatie: Den Haag
Startdatum: 18 november 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden
general management inhouseda nng

Dit is jouw kans!

Dit is jouw kans om te ervaren hoe het is om te werken als General Management Trainee bij NN Group! Tijdens onze Inhousedag op 18 november laten wij jou graag meer zien over ons prachtige bedrijf; een werkplek waar ‘You matter’. Je krijgt ook de gelegenheid om meer te leren over het soort werk dat we doen en hoe we het doen, en om onze huidige en voormalige trainees te ontmoeten.

Wat kun je verwachten?

 • Welkom bij NN Group
 • Introductie NN Group Traineeship
 • Een nadere kijk op het leven als trainee bij NN Group
 • Workshop
 • Virtuele borrel!

Voor wie?

Ben je een ambitieuze universitaire student en zit je in het derde jaar van je bachelor of in je master? Ben je geïnteresseerd in ons Traineeship in General Management? Heb je affiniteit met leiderschap en management en kun je duidelijk laten zien hoe je toegevoegde waarde hebt op deze gebieden? Ben je internationaal georiënteerd? Dan is dit het evenement voor jou!

De inhoud van je studie is van minder belang. Als je studie niet direct verband houdt met ons bedrijf, vragen we jou om je motivatie te benadrukken en hoe jouw persoonlijke vaardigheden van waarde kunnen zijn voor onze klanten en NN Group.

Maak kennis met NN Group

NN Group is een financiële dienstverlener die actief is in meer dan achttien landen, met sterke posities in een aantal Europese landen en Japan. We hebben meer dan 18 miljoen klanten, zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam en tellen zo’n 15.000 medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. NN Group kent verschillende merken waaronder:

 • Nationale-Nederlanden
 • NN Investment Partners
 • ABN AMRO Verzekeringen
 • Movir
 • AZL
 • BeFrank
 • OHRA

Bij NN spelen de vaardigheden, mentaliteit en persoonlijkheid van onze medewerkers een bepalende rol. Voor getalenteerde mensen met de juiste mentaliteit en persoonlijkheid bieden we een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal. 

 

You Matter!

We willen financiële diensten persoonlijker en relevanter maken voor onze klanten. Daarom hebben we mensen zoals jij nodig: mensen die om anderen geven, gewend zijn om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en die niet opgeven tot ze slagen. Samen kunnen we het verschil maken.

Wij geven om jouw talenten, ideeën en persoonlijkheid. Wij geloven dat dingen beter worden als we elkaar respecteren en als we ieders unieke talenten en ideeën waarderen. Samen kunnen wij financiële dienstverlening een menselijker gezicht geven.

Wij zijn duidelijk over wat we van je verwachten: een natuurlijke drive om initiatief te nemen. Jij bent zelfverzekerd, authentiek en doet dingen met aandacht. Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid voor het leveren van een positieve bijdrage aan het leven van onze klanten.

Wij committeren ons aan jouw groei, zodat jij het beste uit jezelf haalt. Dat is waarom we je de vrijheid bieden om zelf uitdagende werkzaamheden aan te pakken en je eigen ontwikkeling vorm te geven in een dynamische, internationale omgeving.

Geïnteresseerd?

De inschrijvingen gaan open op 30 september 2021.

Meld je aan via de link voor 27 oktober 2021, 23:59. Wij bevestigen jouw aanwezigheid via e-mail op 28 oktober 2021.

Vooraanmelden