Overslaan en naar de inhoud gaan

Meet the talents

Richting(en): Management, Engineering / Techniek |
Niveau: WO
Locatie: De Bilt
Startdatum: 21 juni 2023
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Ormit Talent

Meet the talents

Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, Ormit Talent is jouw best next step! Een stevige claim, maar het is bewezen dat onze talenten boven zichzelf uitstijgen en organisaties brengen naar beter en slimmer. Moeilijk om te geloven? Hoor het dan van onze talenten zelf! Naast een presentatie over het ontwikkelprogramma van Ormit Talent en meer informatie over de vacatures en bijbehorende opdrachten, vertellen de talenten vooral over hun eigen ervaringen. Dit is dus het uitgelezen moment om antwoord te krijgen op al je vragen over Ormit Talent!

Wil je weten waarom een traineeship bij Ormit Talent beter is dan bij een andere organisatie? Welke uitdagende opdrachten wij jou te bieden hebben? En wil je tips krijgen hoe jij met een sneltreinvaart door de sollicitatieprocedure knalt? Meld je dan meteen aan! Onze talenten en recruiters zitten voor je klaar!

Het programma

Woensdag 21 juni

15.00 – 16.15 uur Intro en toelichting op traineeship en ontwikkelprogramma

16.15 – 17.00 uur Borrel

Komt deze dag niet goed uit? Houd onze agenda in de gaten om te zien wanneer de volgende sessies gepland staan. See you soon!

Herken jezelf:

Heb je een master diploma of ben je bezig om je master diploma te halen? En is jouw studie in de richting van Management, Business, Techniek of Digital?

Dan is deze kennismaking zeker iets voor jou!

Ga naar de website van Ormit Talent

Other possibilities

werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Product Owner Talent Program

Management, Marketing / Product Management / Brand Management

Ormit Talent - Nederland

Een Product Owner word je niet zomaar! Zo ben je de vertegenwoordiger van de business, en maak je samen met jouw team steeds de beste keuzes aan de hand van de verschillende belangen. Een uitdagende rol dus, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, je durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Product Owner Talent Program
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Management Traineeship

Management

Ormit Talent - Nederland

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Management Traineeship
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Development & Engineering @ ASML

Management, Engineering / Techniek, IT / ICT, Data Analyse

Ormit Talent - Nederland

Heb jij talent om alle neuzen dezelfde richting op te krijgen? Ben jij goed in het volgen van een planning en kan jij hier een team op aansturen? Krijg jij energie van samenwerken, mensen in beweging zetten en samen dingen realiseren? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Development & Engineering @ ASML