Overslaan en naar de inhoud gaan

ORMEET (15 december)

Bedrijf: Ormit Talent
Richting(en): Management, Engineering / Techniek, Online Marketing |
Niveau: WO
Locatie: Online
Startdatum: 15 december 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

ORMEET (15 december)

Het laatste moment van 2021 om informatie te krijgen over het Management Traineeship en het Young Professional Program bij ORMIT. Ontmoet de trainees en stel je vragen!

Wat kan je verwachten?

Ga jij voor de beste start van 2022? Kom dan kennis maken met ORMIT tijdens onze ORMEET! We vertellen graag wat wij in het nieuwe jaar voor jou in petto hebben. Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, met de programma's van ORMIT garanderen wij maximale groei! Naast een presentatie over het Management Traineeship en Young Professional Program is de ORMEET ook de gelegenheid om antwoord te krijgen op al je vragen. Onze trainees en recruiters zitten voor je klaar!

Ben je benieuwd hoe ons ontwikkelingsprogramma eruit ziet? Waarom een traineeship bij ORMIT anders is dan bij een andere organisatie? Welke uitdagende opdrachten hebben wij jou te bieden hebben? En hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Meld je dan meteen aan!

Heb jij?

• Een master diploma (al afgerond of nog mee bezig). Bij voorkeur in de richting van Management, Techniek of Digital.
• Extra-curriculaire activiteiten. Bijvoorbeeld commissiewerk, een bestuursjaar, een eigen start-up, buitenlandervaring, relevante stages, relevante werkervaring, topsport etc.
Dan is deze kennismaking zeker iets voor jou!

Meld je aan!

15 december 2021 - 10:00 tot 11:00

  • 10:00 uur - Even voorstellen
  • 10:10 uur - Presentatie over ORMIT
  • 10.30 uur - Trainees vertellen je meer over het ontwikkelprogramma en de opdrachten
  • 10.45 uur - Onder het genot van een virtueel drankje kun je al je vragen stellen
  • +/- 11:00 uur - Afsluiting
Vooraanmelden

Andere vacatures

werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Product Owner Talent Program

Management, Marketing / Product Management

Ormit Talent - Nederland

Een Product Owner word je niet zomaar! Zo ben je de vertegenwoordiger van de business, en maak je samen met jouw team steeds de beste keuzes aan de hand van de verschillende belangen. Een uitdagende rol dus, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, je durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Product Owner Talent Program
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Management Traineeship

Management

Ormit Talent - Nederland

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Management Traineeship
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Management Traineeship @ Ericsson

Management

Ormit Talent - Utrecht

Heb jij het in je om de baanbrekende technologie van Ericsson te verbinden aan behoeftes van haar klanten? Ben je generalistisch ingesteld met een interesse in innovatie, communicatietechnologie en vooral ook de praktische toepassing daarvan? Dan biedt het Ormit Talent & Ericsson Management Traineeship jou volop kansen om snel door te groeien!

Management Traineeship @ Ericsson