Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale Inhousedag Profource

Bedrijf: Profource
Richting(en): Banking / Finance, IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 09 december 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Benieuwd hoe het is om trainee te zijn bij Profource? Kom naar de inhousedag

Hi! Super leuk dat je interesse hebt in onze inhousedag op 9 december, volledig digitaal, live vanuit ons kantoor in Rotterdam. Wij kijken er naar uit om je te zien en gaan ervoor zorgen dat je naast Profource, ook de wereld van Finance, IT en Oracle leert kennen! 

Onze inhousedag is op dit moment erg populair, en er is beperkte plek. Je komt daarom in eerste instantie op de wachtlijst te staan. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen krijg je bericht of er plek is!

Programma

10:00 Welkom en opening van onze inhousedag 
10:15 Introductie tot de case en teamverdeling 
10:30 Werken aan de case in break-out rooms in teamverband
11:00 Bedrijfspresentatie door onze Financieel Directeur
11:20 Korte break
11:30 Werken aan de case in break-out rooms in teamverband 
12:00 Tijd om je case te presenteren aan onze Profource jury 
12:45 Afronding en bekendmaking winnaars 
13:15 Einde programma 

Meld je nu aan voor de wachtlijst, en krijg als eerste te horen of je deel kunt nemen!* Je krijgt voorafgaand aan de inhousedag een inloglink om deel te nemen aan de webinar. 

Vooraanmelden

Andere vacatures

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Junior Finance Consultant

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Legaal jobhoppen mét een contract voor onbepaalde tijd? Als Junior Finance Consultant ga je aan de slag bij de klant en zit je op het snijvlak van Finance en IT. Met jou als consultant halen onze klanten kennis en resultaat in huis. De perfecte plek voor een carrière waar je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om jouw ontwikkeling.

Junior Finance Consultant
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Subsidies

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam

Wil jij maatschappelijk bijdragen in deze corona crisis? In dit Traineeship help jij bedrijven om snel duidelijkheid te geven of zij in aanmerking komen voor een subsidieregeling. En ontwikkel je je in korte tijd verder tot adviseur. Hou je van veel diversiteit in je werk? Start direct mét een vast contract in ons Traineeship Subsidies. En draag je steentje bij!

Traineeship Subsidies
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Meewerkstage Officie Management

Management, PR / Communicatie

Profource - Rotterdam

Je gaat aan de slag op de afdeling Office Support op ons gezellige kantoor in Rotterdam. Je ontzorgt de directie, managers en consultants in de dagelijkse administratieve en facilitaire werkzaamheden zodat zij gewoon kunnen gáán!

Jij zorgt samen met je collega’s voor een schoon, veilig en goed onderhouden pand zodat collega’s en bezoekers zich welkom voelen. Je ontvangt hen altijd met een glimlach. Ook via de mail en telefoon heb jij contact met medewerkers en externe partijen. Jij bent dan ook hét aanspreekpunt van Profource.

Daarnaast zorg je dat collega’s gefaciliteerd worden in hun thuiswerkbenodigdheden, help je bij de organisatie van jubilea en andere onvergetelijke (online)events en houd je je bezig met interne communicatie. Kortom, tijdens jouw stage leer je alles in de praktijk over Office Management en Hospitality. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met de Office Managers, Manager Finance & Facilities en de backoffice collega’s.

Meewerkstage Officie Management