Overslaan en naar de inhoud gaan

Discover Accountancy

Bedrijf: PwC
Richting(en): Accounting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 14 juni 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Maak kennis met PwC!

Ontdek op 14 juni in één dag het vak Accountancy bij PwC! Ben jij benieuwd hoe een accountant bij PwC te werk gaat? Duik dan samen met onze PwC professionals in het leven van een accountant door middel van interactieve sessies. 


Na een dag vol met nieuwe inzichtingen, sluiten wij het event zomers af!

Wie ben jij?

Zit jij in je laatste jaar accountancy opleiding?

 

Meld je dan nu aan voor ons event ‘Discover Accountancy’ via onderstaande button vóór 7 juni. 

 

Deadline aanmelden: 7 juni, 2022


*Voertaal van dit event is Nederlands.

Vooraanmelden

Andere vacatures

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Compliance Services

Accounting, Fiscaal, Banking / Finance

PwC - Amsterdam

Ben jij financieel onderlegd, ondernemend en wil je jezelf verder ontwikkelen? Ben je daarnaast nieuwsgierig naar (nieuwe) technologische mogelijkheden en wil je werken binnen een dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen het team Compliance Services werk je aan afwisselende projecten. Je bent betrokken bij al het compliance werk  dat om financiële en niet-financiële verantwoording draait. Dit vertaalt zich in onder meer de implementatie van complexe wet - en regelgeving en de gevolgen die dit heeft op de compliance processen. Vanuit de groepen Business Compliance Services (BCS), Governance, Risk & Compliance (GRC) en Project Operations (PO) helpen wij onze klanten met deze voor hen moeilijke vraagstukken.

Je stelt orde op zaken in de administratie van toonaangevende klanten, helpt bij het opstellen of controleren van verantwoordingen. Daarnaast assisteer je bij internal audit-opdrachten, controles, implementeer je risk & compliance frameworks en optimaliseer je processen. Het is tastbaar en verantwoordelijk werk.

Consultant Compliance Services
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Ervaren Assistent Accountant

Accounting

PwC - Utrecht

Wil je altijd het hoogst haalbare bereiken en veel eigen verantwoordelijkheden in je werk hebben? Dan biedt de functie van Ervaren Assistent Accountant (Senior Associate) in Amsterdam je zowel praktijkervaring als vakinhoudelijke verdieping binnen een internationale omgeving.

Ervaren Assistent Accountant
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Afstudeerstage Accounting, Reporting & Compliance (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven)

Accounting

PwC - Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven

Ben je bijna afgestudeerd van je HBO (met WO ambitie) of WO-opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie of een andere financiële richting? Wil jij het schrijven van je scriptie combineren met het opdoen van ervaring binnen een wereldwijd  gerenommeerd bedrijf? Dan hebben we het perfecte stageprogramma voor jou bij Accounting, Reporting & Compliance. 

Tijdens je afstudeerstage ga je aan de slag met het schrijven van jouw scriptie of afstudeeropdracht. Je kunt gebruik maken van onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals. Daarnaast loop je mee op klantopdrachten, zodat je weet hoe wij als professional binnen Tax Reporting & Strategy de financiële functie door ons wordt vormgegeven en jij daardoor jouw opgedane kennis kunt toetsen in de praktijk. Uiteraard kun je ook werken aan jouw persoonlijke- en vakinhoudelijke kennis voor een goede start na het behalen van je studie. Bovendien is een succesvolle stage dikwijls een goede eerste stap op weg naar verdere carrièremogelijkheden binnen PwC. Je kunt solliciteren voor een afstudeerstage op elk moment in het jaar. 

Afstudeerstage Accounting, Reporting & Compliance (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven)