Overslaan en naar de inhoud gaan

PwC Audit Support Meet & Greet

Bedrijf: PwC
Richting(en): Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam, Rotterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

15 of 17 maart

16:00 – 18:30

Rotterdam & Amsterdam

Maak kennis met PwC

Het is zo ver: we mogen jullie weer fysiek uitnodigen op onze kantoren. Dit laten we ons geen twee keer zeggen en daarom nodigen wij jullie graag uit. We zijn al een tijdje niet meer gewend aan een reistijd en dus willen we het je zo makkelijk mogelijk maken. Je bent van harte welkom op dinsdag 15 maart op ons kantoor in Rotterdam. Is dit te ver weg? Dan ben je op donderdag 17 maart welkom op kantoor Amsterdam.

Tijdens de ‘Meet & Greet’ nodigen we je graag uit op een van onze kantoren (naar voorkeur) en bieden we jou de mogelijkheid om onze sfeer te proeven. In een informele setting zullen we je een rondleiding geven door het kantoor en krijg je onder het genot van een hapje en drankje de kans om kennis te maken met PwC. Grijp deze kans om er achter te komen wat de Audit Support praktijk inhoudt en welke mogelijkheden PwC jou te bieden heeft.

*Voertaal van dit event is Nederlands*

Op welk kantoor zien we jou?

Kantoor Rotterdam

Datum: dinsdag 15 maart 2022

Tijd: 16.00 - 18.30 uur

Voertaal: nederlands

 

Kantoor Amsterdam

Datum: donderdag 17 maart 2022

Tijd: 16.00 - 18.30 uur

Voertaal: nederlands

Kom jij ook?

Zit jij in je 3e of het laatste jaar van een bachelorstudie in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Finance & Control, Accountancy of (Bedrijfs)economie en wil jij ons ontmoeten op één van onze kantoren? Meld je dan aan via onderstaande button vóór maandag 7 maart 2022.

Wil je meer informatie over Audit Support? Bekijk onze website en lees meer over de Academy waarin je dan terecht komt.

Vooraanmelden

Andere vacatures

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Junior consultant Compliance & Independence

Consulting

PwC - Amsterdam

Binnen Compliance & Independence neemt de focus op onafhankelijkheid toe en wet- en regelgeving verandert mee. Ook de technologische ontwikkelingen gaan snel. Als consultant word jij gedreven door het in goede banen leiden van de interne processen op dit gebied. Kortom, jij bent klaar voor jouw nieuwe rol als junior consultant Compliance & Independence bij PwC.

Junior consultant Compliance & Independence
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Finance Commerciële Sector

Banking / Finance, Consulting

PwC - Amsterdam

Do you want to work in a dynamic team with a passion for improving the financial function of our clients? Do you like to use your analytical and communication skills to make the difference? Are you interested in the commercial sector? Then apply for this junior function and, with your enthusiasm and financial background, make a substantial contribution to complex and challenging projects within Consulting.

Consultant Finance Commerciële Sector
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Tax Traineeship 2022

Alle richtingen

PwC - Nederland

Startdatum: 01 september 2022

Van letteren, een bètastudie of geesteswetenschappen naar belastingadvies: logisch! Want puzzelen met lastige vraagstukken is jou niet vreemd. In toenemende mate verandert de context waarbinnen de adviseurs van PwC werken vanwege technologische, maatschappelijke en internationale ontwikkelingen. Daarbij zijn jouw analytische vaardigheden, unieke achtergrond en brede maatschappelijke blik de ideale basis om je te ontwikkelen tot een eigentijdse belastingadviseur. Wellicht heb je nooit aan een werkgever als PwC gedacht. Toch hebben wij een mooie uitdaging voor je, het Tax Traineeship: een mix van werken in de belastingadviespraktijk en het behalen van een wo-master Fiscaal Recht. 

Tax Traineeship 2022