Overslaan en naar de inhoud gaan

PwC Audit Support Meet & Greet

Bedrijf: PwC
Richting(en): Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam, Rotterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

15 of 17 maart

16:00 – 18:30

Rotterdam & Amsterdam

Maak kennis met PwC

Het is zo ver: we mogen jullie weer fysiek uitnodigen op onze kantoren. Dit laten we ons geen twee keer zeggen en daarom nodigen wij jullie graag uit. We zijn al een tijdje niet meer gewend aan een reistijd en dus willen we het je zo makkelijk mogelijk maken. Je bent van harte welkom op dinsdag 15 maart op ons kantoor in Rotterdam. Is dit te ver weg? Dan ben je op donderdag 17 maart welkom op kantoor Amsterdam.

Tijdens de ‘Meet & Greet’ nodigen we je graag uit op een van onze kantoren (naar voorkeur) en bieden we jou de mogelijkheid om onze sfeer te proeven. In een informele setting zullen we je een rondleiding geven door het kantoor en krijg je onder het genot van een hapje en drankje de kans om kennis te maken met PwC. Grijp deze kans om er achter te komen wat de Audit Support praktijk inhoudt en welke mogelijkheden PwC jou te bieden heeft.

*Voertaal van dit event is Nederlands*

Op welk kantoor zien we jou?

Kantoor Rotterdam

Datum: dinsdag 15 maart 2022

Tijd: 16.00 - 18.30 uur

Voertaal: nederlands

 

Kantoor Amsterdam

Datum: donderdag 17 maart 2022

Tijd: 16.00 - 18.30 uur

Voertaal: nederlands

Kom jij ook?

Zit jij in je 3e of het laatste jaar van een bachelorstudie in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Finance & Control, Accountancy of (Bedrijfs)economie en wil jij ons ontmoeten op één van onze kantoren? Meld je dan aan via onderstaande button vóór maandag 7 maart 2022.

Wil je meer informatie over Audit Support? Bekijk onze website en lees meer over de Academy waarin je dan terecht komt.

Ga naar de website van PwC

Andere vacatures

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Junior consultant Compliance & Independence

Consulting

PwC - Amsterdam

Binnen Compliance & Independence neemt de focus op onafhankelijkheid toe en wet- en regelgeving verandert mee. Ook de technologische ontwikkelingen gaan snel. Als consultant word jij gedreven door het in goede banen leiden van de interne processen op dit gebied. Kortom, jij bent klaar voor jouw nieuwe rol als junior consultant Compliance & Independence bij PwC.

Junior consultant Compliance & Independence
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Afstudeerstage Consulting Finance binnen de Commerciële Sector

Accounting, Consulting

PwC - Amsterdam

Ben jij bijna klaar met je finance-gerelateerde Master aan de Universiteit? Wil jij het schrijven van je scriptie combineren met het opdoen van ervaring binnen een wereldwijd opererend adviesbedrijf? Dan hebben we het perfecte stageprogramma voor jou.
Binnen dit stageprogramma ben je onderdeel van een pool van stagiairs. Terwijl je een gestructureerd programma volgt heb je de unieke kans om het schrijven van je scriptie te combineren met het ondersteunen bij echte klantopdrachten binnen ons Finance Consulting team.
Tijdens de stage word je gekoppeld aan een supervisor/buddy uit ons Finance team, die je wegwijs maakt en begeleidt. Hiernaast heb je toegang tot alle informatiebronnen van PwC die doorgaans niet beschikbaar zijn aan de universiteit. Bovendien is een succesvolle stage dikwijls een goede eerste stap op weg naar verdere carrièremogelijkheden binnen PwC.

Afstudeerstage Consulting Finance binnen de Commerciële Sector
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Bachelor Academy

Consulting, Banking / Finance

PwC - Nederland

Heb jij jouw bachelordiploma van een financiële studie op zak en ben je op zoek naar een kickstart van jouw carrière? PwC biedt jou de mogelijkheid om werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen binnen het programma de Bachelor Academy. Gedurende dit programma word jij opgeleid tot een breed inzetbare finance professional met kennis op diverse werkterreinen binnen Audit Support. Krijg je kennis van financiële processen met als rol een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de gestandaardiseerde controles. Binnen deze periode ontwikkel je jezelf en ontdek je waar je passies en drijfveren liggen. We bieden je een trainingsprogramma dat niet alleen zit op het ontwikkelen van technische vaardigheden maar nadrukkelijk ook op de ontwikkeling van andere competenties zoals persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden.

Het programma start met twee onboarding weken om je vervolgens te ontwikkelen binnen de Audit Support afdeling. Binnen deze afdeling staat werkervaring opdoen en leren centraal. Audit Support is een afdeling die support levert aan de audit. Verschillende ondersteunende teams zijn verzameld binnen Audit Support om synergie te creëren in de audit support activiteiten. Periodiek kom je met je collega's uit de Bachelor Academy samen voor coaching, intervisie en cursussen. Zo leer je van elkaar middels coaching en feedback en doorloop je een steile leercurve. Daarnaast heb je samen met je coach veelvuldig overleg over jouw werkzaamheden en staat learning on the job centraal.

Bachelor Academy