Overslaan en naar de inhoud gaan

Virtuele koffie Risk Assurance

Bedrijf: PwC
Richting(en): IT / ICT, Engineering / Techniek, Accounting |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 09 juni 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wil jij je alvast oriënteren voor de volgende stap na het afstuderen? Kom dan kennismaken bij PwC!

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden als je WO diploma op zak hebt in de richting van (Bedrijfs-) Economie, (Technische) Bedrijfskunde, Information Management, Informatica, Econometrie of Wiskunde; 

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan nu een digitaal koffiegesprek om in gesprek te gaan!

Vooraanmelden

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Werkstudentschap Tax Reporting & Strategy

Consulting, Banking / Finance, IT / ICT

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven

Ben je bezig met een universitaire studie, heb je affiniteit met fiscaliteit, compliance en technology en wil je graag ervaren hoe het er bij PwC in de praktijk aan toe gaat? Dat kan als werkstudent. Binnen Tax Reporting & Strategy zoeken wij ambitieuze werkstudenten die interesse hebben in (één van) de volgende facetten: Tax Compliance, Tax Accounting, Tax Strategy & Operations, Horizontaal Toezicht, inrichting van de fiscale organisatie of Compliance Engineering.

In de maanden dat je bij ons werkt word je begeleid door een ervaren collega. Als werkstudent ervaar je wat onze professionals dagelijks meemaken en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij PwC in vaste dienst komt. Een wederzijdse kennismaking en mooie leerervaring in de slotfase van je studie.  

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Organisatie Transformatie, commerciële/industriële sector

IT / ICT, Banking / Finance, Consulting

PwC - Amsterdam

Als consultant in PwC Advisory word je continu uitgedaagd om in de snel veranderende en digitale wereld van vandaag mee te denken en te werken aan transformaties bij onze klanten. In het Organisational Transformation team helpen we klanten met een diversiteit van uitdagingen met als kern het structureren en aansturen van organisaties om hun strategie te realiseren (‘strategy through execution’). Zo maken we organisaties digitaler, flexibeler en efficiënter waardoor ze meer toekomst- en klantgericht zijn. Het Organisational Transformation team levert organisatie- en procesontwerp in grote transformaties in de commerciële of industriële sector. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons!

Het Organisational Transformation team is op zoek naar een nieuwe consultant. We zijn een divers en ambitieus team waarin resultaat voorop staat, maar plezier zeker niet ontbreekt. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons: je krijgt een coach toegewezen die je helpt jouw ambities te verwezenlijken en je volgt samen met andere (startende) consultants trainingen om jezelf te ontwikkelen. Vanuit ons team zal een ‘buddy’ je een kickstart geven en helpen met het opbouwen van een intern netwerk gedurende je eerste maanden.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Bachelor Academy

Consulting, Banking / Finance

PwC - Nederland

Heb jij jouw bachelordiploma van een financiële studie op zak en ben je op zoek naar een kickstart van jouw carrière? PwC biedt jou de mogelijkheid om werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen binnen het programma de Bachelor Academy. Gedurende dit programma word jij opgeleid tot een breed inzetbare finance professional met kennis op diverse werkterreinen binnen Audit Support. Krijg je kennis van financiële processen met als rol een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de gestandaardiseerde controles. Binnen deze periode ontwikkel je jezelf en ontdek je waar je passies en drijfveren liggen. We bieden je een trainingsprogramma dat niet alleen zit op het ontwikkelen van technische vaardigheden maar nadrukkelijk ook op de ontwikkeling van andere competenties zoals persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden.

Het programma start met twee onboarding weken om je vervolgens te ontwikkelen binnen de Audit Support afdeling. Binnen deze afdeling staat werkervaring opdoen en leren centraal. Audit Support is een afdeling die support levert aan de audit. Verschillende ondersteunende teams zijn verzameld binnen Audit Support om synergie te creëren in de audit support activiteiten. Periodiek kom je met je collega's uit de Bachelor Academy samen voor coaching, intervisie en cursussen. Zo leer je van elkaar middels coaching en feedback en doorloop je een steile leercurve. Daarnaast heb je samen met je coach veelvuldig overleg over jouw werkzaamheden en staat learning on the job centraal.