Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijk Zwaan Experience

Bedrijf: Rijk Zwaan
Richting(en): Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: De Lier
Startdatum: 16 november 2023
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Rijk Zwaan
Werken bij Rijk Zwaan

Ben jij student met een groene achtergrond en wil je ervaren hoe het is om te werken bij een groot internationaal veredelingsbedrijf? Meld je dan aan!

Op donderdag 16 november 2023 wordt de ‘Rijk Zwaan Experience’ georganiseerd. Tijdens deze dag krijgen studenten met een groene achtergrond de kans om zelf te ervaren hoe het is om te werken bij een veredelingsbedrijf. Je kunt je hiervoor inschrijven tot en met 8 november 2023.

Wat is de Rijk Zwaan Experience?

 

Tijdens de Rijk Zwaan Experience krijg je niet alleen diverse interessante presentaties en, je gaat ook zelf aan de slag! In een team met andere studenten kun je jouw kennis en ideeën over onderzoek en veredeling toepassen op een case. Aan het eind van de Experience heb je veel geleerd over Rijk Zwaan en het veredelingsvak en maak je bovendien kans op een prijs. De Rijk Zwaan Experience vindt plaats op donderdag 16 november van 12.00 uur tot 18.00 uur, de voertaal is Nederlands.

Geïnteresseerd?

Voor de Rijk Zwaan Experience zijn we op zoek naar:

  • Een (bijna) afgeronde HBO studie in de richting van Toegepaste Biologie, HLO of Tuin- en Akkerbouw
  • Een (bijna) afgeronde Bachelor of Master in de richting van Biologie, Life Sciences of Plant Sciences

We ontvangen graag je CV met foto en korte motivatie. Klik op ‘Inschrijven’ om je direct aan te melden. De inschrijving sluit op 8 november 2023. Uiterlijk 9 november 2023 krijg je bericht of je bent geselecteerd voor deelname.

Ga naar de website van Rijk Zwaan

Other possibilities

Werken bij Rijk Zwaan
Aanmelden tot en met

Ontmoetbijt De Lier

Overige

Rijk Zwaan - De Lier

Startdatum: 20 oktober 2023

Ontmoet ons elke derde vrijdagochtend van de maand tussen 07.00 – 08.00 uur tijdens een ontbijt bij ons op locatie in De Lier. Tijdens dit ontbijt maken we graag kennis met je!

Wij zijn beschikbaar om al je vragen te beantwoorden op het gebied van werken bij Rijk Zwaan. Én zijn benieuwd naar jou! Wat vind jij belangrijk? Na het gesprek weet jij meer over ons en hebben wij een beeld van jou. Op basis daarvan kan jij beter inschatten of solliciteren een goede stap is!

Ontmoetbijt De Lier
Werken bij Rijk Zwaan
Aanmelden tot en met

Applicatie Specialist Operations

Overige

Rijk Zwaan - De Lier

Binnen het IT Supply Chain team ben je mede verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van het applicatielandschap waarmee we de productie van zaden op locaties verspreid over de hele wereld, de processing, schoning, kwaliteitscontrole en verpakking van zaden in De Lier tot en met de distributie naar klanten over de hele wereld ondersteunen. Hierbij wordt geavanceerdere automatisering geïmplementeerd en geïntegreerd, dit gaat van intelligente datagedreven besturings- en planningssystemen tot aan OT, gebaseerd op de laatste inzichten in sensoring, vision technology en AI. Om deze succesvol te implementeren zijn we op zoek naar een nieuw teamlid die graag de spil wil zijn tussen de gebruikers, de leveranciers en de verschillende IT afdelingen binnen Rijk Zwaan.
Hierbij denk je mee aan oplossingen, waarna je ook samen met de afdeling de oplossing implementeert en waar nodig verbeteringen uitvoert.

 

Wat jij meebrengt:


Je bent resultaatgericht en werkt graag samen. Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent een doorzetter. Daarnaast ben je enthousiast en betrokken bij het voortdurend verbeteren van je eigen werk en de diensten die we leveren aan onze gebruikers. Je kunt schakelen met infrastructuur beheer voor de hosting van applicaties als ook met database beheer voor achterliggende database structuren. Om succesvol te zijn heb je;

 

  • Een afgeronde hbo/wo opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Informatica, Technische Wiskunde, Econometrie; technisch met een sterke interesse in productie processen en de toepassing applicaties als MES, scheduling en WMS.
  • Interesse om te werken bij een bedrijf met impact op de wereldvoedselvoorziening.

 

Wat kun je van ons verwachten?


Je gaat deel uitmaken van het IT Supply Chain specialisten team dat zich ten doel stelt om de juiste ICT ondersteuning aan de gebruikers te bieden.
Binnen het team heerst een prettige sfeer, collega’s staan voor elkaar klaar en er wordt hard gewerkt. Daarnaast bieden we jou graag:

 

  • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week.
  • Een ondernemende werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke  trainingen.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Dagelijks verse soepen, salades en fruit.

Wil je nog meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.

 

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever? 


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

 

 

Interesse?


Herken jij jezelf en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Klik op ‘Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Jeanet van Someren (Advisor Human Resources).
Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment en screening maken deel uit van de procedure.
We zijn niet op zoek naar samenwerking met w&s bureau's

Applicatie Specialist Operations
Werken bij Rijk Zwaan
Aanmelden tot en met

Open sollicitatie stage

Overige

Rijk Zwaan - De Lier


Rijk Zwaan heeft mogelijkheden voor studenten van allerlei studierichtingen. Er komen bijna elke maand nieuwe stage- en afstudeerplekken vrij, bekijk daarom regelmatig ons actuele aanbod. Heb je onze stages bekeken, maar sluiten deze niet aan bij jouw wensen of ervaring? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Geef hierbij duidelijk aan waarom je bij Rijk Zwaan denkt te passen en wat voor stage je zoekt.

 

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?


In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.600 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

 

 

Interesse?


Klik op "Solliciteer" om direct te solliciteren. Vermeld in je brief de gewenste startdatum van je stage, het aantal dagen per week en de duur (lengte) van je stage. Zonder deze informatie kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen. Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie.

Open sollicitatie stage