Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhouselunch Consultancy Traineeship - 14 februari 2023

Richting(en): Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga verder naar aanmelden bij SeederDeBoer

Inhouselunch Consultancy Traineeship - 14 februari 2023

Wil jij graag weten hoe het is om als Junior Consultant bij SeederDeBoer aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten? Nieuwsgierig naar wat ons Consultancy Traineeship jou te bieden heeft?


Dinsdag 14 februari organiseert SeederDeBoer een Inhouselunch op hun kantoor in Amsterdam. Onder het genot van een lekker broodje en een kopje koffie vertellen zij je graag meer over SeederDeBoer en hun Consultancy Traineeship. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om al je vragen te stellen én geven ze jou een rondleiding door hun mooie pand.

 

De Inhouselunch start om 11.30 uur en is rond 14.00 uur afgelopen.

 

  • We trappen de middag af met een leuke bedrijfspresentatie waarin wij jou vertellen over onze organisatie, hoe het is om bij ons te werken en hoe het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer eruitziet;
  • Daarna lunchen we gezamenlijk en kun jij al je vragen bij ons kwijt;
  • Na de lunch laten wij graag ons pand zien.

 

Aanmelden voor deze Inhouselunch kan tot en met 6 februari via: Inhouselunch Consultancy Traineeship - 14 februari 2023 (recruitee.com) Je hoort daarna of je wordt uitgenodigd voor de inhousemiddag en ontvangt dan meer informatie.

 

Heb je vragen over de Inhouselunch, stuur een e-mail naar inhousedag@seederdeboer.nl.

 

Het is weer mogelijk om te solliciteren voor het Consultancy Traineeship SeederDeBoer met als startdatum 1 mei 2023 en 1 september 2023.

 

 

Ga verder naar aanmelden bij SeederDeBoer

Other possibilities

Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Senior consultant

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

SeederDeBoer werkt samen met haar klanten om visies te realiseren, missies te vervullen, het bestaansrecht te verstevigen en het succes te versterken. “Inzicht laat mens en organisatie groeien”, is het motto de van organisatie. Vanuit vertrouwen en verbinding trekken de consultants van SeederDeBoer samen op om de beoogde veranderingen en ontwikkelingen ook daadwerkelijk te realiseren. Het realiseren van transformaties is de kern van haar dienstverlening. SeederDeBoer kiest duidelijk voor ambitie en een daarbij passende groeistrategie. Dit doet SeederDeBoer met ervaren en jonge adviseurs. Bij SeederDeBoer werken 120 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

In het werk van SeederDeBoer staan zes kernwaarden centraal. Deze waarden geeft houvast wanneer moeilijke keuzes gemaakt moeten worden of dat er spannende stappen gezet moeten worden. Zo zal SeederDeBoer niet in een opdracht stappen waar haar integriteit in het geding is. En zo zal SeederDeBoer pijnlijke onderwerpen in een opdrachtsituatie bespreekbaar maken wanneer ze vrij handelen en denken in de weg staan.

Senior consultant
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Managing Consultant Care en Sociaal Domein

Consulting, Operations & Service

SeederDeBoer - Amsterdam

Wij zetten ons in voor een gezonde samenleving, waarbij kwetsbare mensen extra aandacht verdienen. We helpen organisaties om hun dromen voor deze doelgroepen waar te maken. We begeleiden trajecten in de langdurige zorg en in het sociale domein op het gebied van integratie, ketensamenwerking, governance, rendementsverbetering, organisatie ontwikkeling en zelfsturing.

We zoeken een nieuwe collega die zin heeft om samen met ons te werken aan een beter en gezonder Nederland. Als managing consultant ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van onze praktijk in de care en het sociaal domein.

Managing Consultant Care en Sociaal Domein
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Consultancy Talent Programme — Rabobank

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

Wil jij maatschappelijke impact maken als consultant bij een internationale bank? SeederDeBoer biedt, in samenwerking met Rabobank, een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen in een traineeship met de zekerheid vanaf de start mee te draaien in complexe veranderthema’s binnen het Know Your Customer (KYC) center binnen Rabobank. Het KYC center draagt met behulp van geavanceerde klantgegevens bij aan de veiligheid, integriteit en toekomst van Rabobank. Deze uitdaging is één van de belangrijkste strategische dossiers van de bank. Je speelt een belangrijke rol in het voorkomen van zaken als witwassen, fraude en het financieren van terrorisme. Samen zorgen we er voor dat geld op het goede pad blijft. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg) in dienst bij Rabobank. In dit Consultancy Talent Programme kun je een jaar meekijken in de keuken van een succesvol en professioneel adviesbureau en het opleidingsprogramma volgen met de zekerheid om je opdrachten uit te voeren bij een vooraanstaande internationale bank. Daarnaast krijg je veel sociale en professionele activiteiten aangeboden vanuit SeederDeBoer. Wij beloven je dat werken en leren als junior consultant de best mogelijke investering is in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Consultancy Talent Programme — Rabobank