Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag 2019

Bedrijf: TBI
Richting(en): Engineering / Techniek |
Niveau: WO
Locatie: Rotterdam
Startdatum: 16 april 2019
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Zie jij jezelf al lopen in de Maastunnel?

Zin in een Inhousedag op een iconische locatie in Rotterdam, waar meerdere TBI-ondernemingen op dit moment aan de slag zijn? Dat kan!

Op dinsdag 16 april is de Maastunnel namelijk het decor van de Inhousedag van TBI. Ben jij (bijna) klaar met een technische studie en op zoek naar een traineeship waarmee jij jouw eigen toekomst een echte kickstart geeft? Meld je dan zeker aan voor deze unieke Inhousedag en maak kennis met TBI. Wij zijn op zoek naar talentvolle trainees die durven denken én doen en wel zin hebben in een avontuur in onze wereld van Techniek, Bouw en Infra. Het traineeship start per september 2019.

In het kort het programma op 16 april:

Een inspirerende middag, waarbij wij jou met een lunch ontvangen bij Hotel New York op de kop van Zuid in Rotterdam. Daar krijg je gelijk het TBI verhaal te horen van Harald van Keulen (Directeur TBI Bouw). Vervolgens vertrekken we met elkaar naar de Maastunnel om daar een interessante rondleiding te krijgen. Vervolgens keren we terug naar Hotel New York om te speeddaten met huidige TBI trainees en je tanden te zetten in een interactief spel. We sluiten af met een borrel, waarbij je verder kunt praten met de huidige trainees en andere TBI'ers.

Vooraanmelden