Overslaan en naar de inhoud gaan

Virtuele inhousemiddag 19 augustus

Bedrijf: USG Finance
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 19 augustus 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Denk jij erover na om na je finance studie een traineeship te volgen? Misschien is USG Finance Traineeship dan wat voor jou. We organiseren donderdag 19 augustus een virtuele inhousemiddag. Hoe luxe is het om vanaf jouw favoriete hoekje van de bank of hangmat met ons kennis te kunnen maken? Makkelijker kan het bijna niet! Ben jij er ook bij?r kan het bijna niet! Ben jij er ook bij?

Vijf redenen waarom je moet deelnemen

 1. Je kan dit keer kennismaken vanaf je eigen bank of favoriete zithoekje.
 2. Je komt te weten wat USG Finance voor jou kan betekenen na je studie.
 3. Je komt te weten wat het traineeship bij ons inhoudt.
 4. Je maakt kennis met Finance professionals uit het werkveld.
 5. Je hoeft niet alleen maar te luisteren. We gaan met elkaar in gesprek. Wie ben jij, wie zijn wij.

Het USG Finance Traineeship

Financials kom je overal tegen. In het bedrijfsleven, bij verzekeraars, de zakelijke dienstverlening en de overheid. Na een finance studie kun je generalistisch aan de slag gaan, maar ook als specialist. Maar hoe weet je nou welke organisatie en functie bij je past? Simpel, door tijdens het Finance traineeship bij zoveel mogelijk opdrachtgevers aan de slag te gaan, voor je écht een keuze maakt.

Voor wie is de virtuele inhousemiddag?

 • Als je zin hebt om stil te staan bij je toekomst.
 • Als je een beter beeld wilt krijgen van het werkveld.
 • Als je een studie doet in de richting van Finance & Control, Accountancy, Financial Services Management of Business Economics.
 • Als je in het derde of vierde jaar van je studie zit, of je studie recent hebt afgerond

Virtuele inhousemiddag 19 augustus

16:30 uur Aanvang

17:00 uur Introductie USG Finance

17:15 uur  Q&A met meerdere trainees & finance professionals van USG Finance

18:30 uur Virtuele borrel

Belangrijke informatie

Wil je bij deze virtuele Inhousemiddag aanwezig zijn? Laat dan je gegevens achter via het aanmeldformulier. Als wij net zo enthousiast zijn over jou als jij over ons, ontvang je een officiële bevestiging voor dit evenement en zullen wij jou alle informatie en de toegangslink voor de Microsoft Teams omgeving toesturen.

Mocht je interesse hebben in ons Traineeship maar komt het voor jou op dit moment niet uit, laat het ons dan toch vooral weten!

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-usg_finance
Aanmelden tot en met

Inhouse avond

Banking / Finance

USG Finance - Utrecht

Startdatum: 16 december 2021

Denk jij erover na om na je finance studie een traineeship te volgen? Misschien is USG Finance Traineeship dan wat voor jou. We organiseren donderdag 16 december een virtuele inhousemiddag. Hoe luxe is het om vanaf jouw favoriete hoekje van de bank of hangmat met ons kennis te kunnen maken? Makkelijker kan het bijna niet! Ben jij er ook bij?

werken-bij-usg_finance
Aanmelden tot en met

Finance Traineeship

Banking / Finance, Accounting

USG Finance - Utrecht

Ben jij (bijna) afgestudeerd, maar echt nog niet uitgeleerd? Ben je er nog niet achter welke focus binnen Finance bij je past of zijn er juist meerdere onderdelen die je aanspreken en die je verder wil onderzoeken? Door bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, krijg je tijdens het traineeship de ruimte om te ontdekken welke richting jouw voorkeur heeft. Wij investeren gedurende dit programma in jou door middel van een uitgebreid opleidingstraject en interessante opdrachten. Na afloop van het traject heb je kennis van verschillende facetten van Finance, waaronder accounting, reporting, controlling & data. Ook ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en competenties. Zo krijg je een volledige basis als Finance Professional en ben je voorbereid op jouw toekomst binnen Finance.

werken-bij-usg_finance
Aanmelden tot en met

Young Finance Program

Banking / Finance, Accounting

USG Finance - Utrecht

Volg het Young Finance programma bij USG Finance Professionals en maak je ambities waar!

Heb je je eerste stappen op finance gebied gezet maar ben je toe aan meer verdieping? Misschien is USG Finance wat voor jou. We zijn een jong informeel bedrijf dat jou de kans geeft om je in een razend tempo te ontwikkelen tot een allround financial of een specialist. Je komt bij ons in dienst als Young Finance Professional en zult je kennis en kunde gaan inzetten bij diverse bedrijven zoals Van Oord, Achmea en SuitSupply.

Waarom het Young Professional Programma volgen bij USG Finance?

 • Geen stropdassen;
 • Je gaat minstens twee opdrachten doen bij verschillende werkgevers en in verschillende sectoren. Zoals bij Jumbo, Liander, PwC, Fokker, Achmea, Lidl, Gazelle, Europarcs, RVO, VolkerWessels en BDO;
 • Een geweldige kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling én je carrière in een stroomversnelling te brengen;
 • Uitdagende opdrachten welke zijn afgestemd op jouw ambities met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
 • Je krijgt de kans om mee te denken over de toekomst van onze organisatie;
 • Een inhoudelijke opleiding aan onze eigen Academy waarin je alle ins en outs leert op het gebied van Big Data, Excel, Projectmanagement en Agile werken.

Wie zoeken we?

 • Je hebt al het nodige gezien, maar staat te trappelen om je verder te ontwikkelen;
 • Je wilt graag onderdeel zijn van de USG Finance club. Borrels, activiteiten, kennissessies: wij komen elke maand met collega’s bij elkaar om wat te doen;
 • Jij beleeft er plezier aan om telkens te onderzoeken hoe je jouw werkzaamheden beter kunt doen en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je bent gedreven om in nieuwe materie te duiken en het je eigen te maken. En je weet daarbij je omgeving mee te nemen in je enthousiasme!;
 • Je bent een serieuze gesprekspartner en adviseert opdrachtgevers op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar bent per week.