Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Talent Program

Bedrijf: Young Colfield
Richting(en): Management, HRM / Recruitment, Fiscaal |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 26 januari 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Inhousedag Talent Program

Ben jij geïnteresseerd in Young Colfield en zou je graag meer willen weten over het Talent Program? Meld je dan aan voor de Inhousedag van woensdagmiddag 26 januari tussen 14.00 en 17.00!

Tijdens deze dag kom je meer te weten over Young Colfield. Je krijgt een rondleiding op ons kantoor zodat je goed de sfeer kunt proeven. Verder zullen we je uitgebreid vertellen over het Talent Program, onze organisatie en de visie waarop we Young Colfield gebouwd hebben. Je ontmoet verschillende trainees en je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Klinkt goed? Wees welkom, we ontmoeten je graag. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 18 januari, maar wees er snel bij! Wie weet tot snel!

 

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Young Colfield Talent Program

Consulting, Management, Marketing / Product Management

Young Colfield - Amsterdam

Heb je een passie voor projectmanagement en/of consultancy? Maar ben je nog erg op zoek naar wat voor soort organisatie en omgeving nou precies bij jou past? Dan ben je in ons Talent Program op het juiste adres!

In het Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie opdrachten van circa zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager, junior consultant en/of business analist. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum Agile of Lean), als softskill trainingen (zoals Management Drives, Conflicthantering en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit 7 andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt!

Naast de grote portie aan ambitie die leeft in onze organisatie, zijn wij ook niet vies van wat gezelligheid op zijn tijd. Onze vrijdagmiddag borrels zijn vaak erg gezellig, we organiseren door het jaar heen verschillende activiteiten en borrels met elkaar én we gaan ieder jaar een lang weekend met elkaar op wintersport!

Young Colfield Talent Program
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Dedicated Program - IT Traineeship

IT / ICT, Engineering / Techniek

Young Colfield - Amsterdam

In een jaar groeien van net-afgestudeerde met veel potentie tot zelfverzekerde young professional met een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke kennis. Let’s go!

Met ons éénjarige Dedicated Program IT Traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

  • Enerzijds een uitdagende IT rol in een professionele en innovatieve IT omgeving bij een van onze samenwerkingspartners, waar jij jezelf en jouw technische skills in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen. Je komt in een volwaardige en uitdagende startersfunctie terecht in een team waar je on the job ervaring opdoet en leert door gewoon lekker te doen;
  • Anderzijds een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma bij Young Colfield, waarin je samen met je Talent Manager en mede Dedicated Program trainees focust op duurzame persoonlijke en professionele groei , met veelzijdige trainingen afgestemd op jouw behoeftes en ambities. En natuurlijk niet te vergeten de kennissessies & sociale activiteiten met je al mede Young Colfielders!

Wat kan ik inhoudelijk gaan doen en bij welke organisatie?

Wij hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers, waarbij je uiteenlopende uitdagende IT rollen kan gaan vervullen. Met dit traineeship kun je direct binnen stappen bij zowel gevestigde bedrijven als bijvoorbeeld ABN Amro of ING, overheden maar ook innovatieve start-ups en scale-ups.

Om je een idee te geven waar onze trainees terecht kunnen komen, hieronder een kleine greep van rollen die onze (oud-) trainees vervullen bij de organisaties waar wij zoal mee samenwerken:

  • Fullstack Developer bij ING
  • IT Business Analist ABN AMRO
  • Datascientist bij ICTU
  • IT Developer bij ABN AMRO
  • Software Engineer bij QuandaGo

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij een match met Young Colfield, bepalen we samen welke rol en welke organisatie het beste aansluit bij jouw ervaringen en ambities. We vinden het belangrijk dat jij op een plek terecht komt die bij je past. Zo kun jij zijn wie je bent en zo waarde toevoegen vanuit jezelf. In onze gezamenlijke zoektocht naar die droombaan ga je in gesprek met jouw potentiële opdrachtgever om meer over de inhoud van de rol te weten te komen en het team beter te leren kennen om te zien of er inderdaad een match is en je daar aan de slag zou willen gaan.

Waarom juist dít IT traineeship bij Young Colfield – wat bieden we jou?

Mensen die zichzelf durven te zijn; dat vraagt om moed. En dat is precies waar wij bij Young Colfield naar op zoek zijn! Bij Young Colfield geloven we dat je de meeste impact maakt als jezelf. Jouw ontwikkeling staat bij daarom bij ons centraal. We werken met talenten die vanuit zelfbewustzijn de wereld in beweging willen brengen. Wat dit concreet inhoudt; we helpen je inzicht krijgen in waar je goed in bent, wat je valkuilen zijn én hoe je impact kan maken op een manier die bij jou past. Binnen ons traineeship bieden we jou verschillende tools om je hierin mee te nemen:

Een Dedicated Talent Manager, jouw coach waarmee je één op één gesprekken voert over jouw ontwikkeling.

Een Dedicated Trainee Team van 4-7 mede IT trainees. Met hen wissel je ervaringen uit, besteed je aandacht aan teambuilding, gezelligheid en houd je regelmatig intervisiemomenten met elkaar. Samen leer je van, met en door elkaar.

En natuurlijk, het soft- én hardskill opleidingsprogramma met diverse trainingen die bijdragen aan jouw ontwikkeling en groei.

Het technisch-inhoudelijke deel wordt afgestemd op de inhoud van de rollen die jij en je teamgenoten gaan vervullen. Dat betekent een programma relevant en up-to-date met de markt. Maatwerk dus. Hier zijn grofweg 3 verschillende ‘tracks’ te onderscheiden die je kunt bewandelen:

  • Software developer – trainingen in bijvoorbeeld JAVA, Python, API development en Azure.
  • Business analist x IT – trainingen in bijvoorbeeld Power BI en SQL.
  • Data analist/scientist – trainingen in bijvoorbeeld Python, Hadoop en Spark.

Bij softskills kun je denken aan trainingen in bijvoorbeeld presenteren maar ook zaken als persoonlijke effectiviteit, energie- en verwachtingsmanagement.

Daar bovenop krijg je nog een persoonlijk ontwikkelbudget om in te zetten voor de behoeftes die buiten het programma vallen. Het mooie is, alles wat jij bij ons leert breng je direct in praktijk. Blended learning noemen we dat.

Na het traineeship

Na een jaar loopt het trainingsprogramma af en ga je in gesprek met je opdrachtgever om daar in dienst te treden. Die wederzijdse intentie is er vanaf de start van het programma - maar je zit nergens aan vast. Met een flinke dosis inhoudelijke kennis rijker, bewuster van wat je talenten en valkuilen zijn én een scherper kompas welke richting jij op wilt met je carrière.

Dedicated Program - IT Traineeship
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

HR administrator

HRM / Recruitment

Young Colfield - Amsterdam

Haal jij energie uit het gestructureerd en zelfstandig organiseren van HR administratie? Van onboarding tot offboarding en alles daar tussenin? Wil je werken met een jonge, ambitieuze doelgroep met aandacht voor zelfbewustzijn en onderdeel worden van een visie gedreven organisatie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Lees hieronder verder wie wij zoeken en waar wij voor staan en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort! 

Wie ben jij?  

Als HR Administrator heb jij een verantwoordelijke baan. Je zorgt namelijk voor alle administratieve processen rondom onze mensen. Zo houd jij de personeelsdossiers bij en zorg je voor de onboarding en offboarding. Denk hierbij aan het klaarmaken van de werkplek tot het organiseren van de welkomstdag. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en je bent in staat om zelfstandig onze HR administratie te runnen. Daarnaast vind je het leuk om aanspreekpunt te zijn voor vragen op dit gebied en mensen mee te nemen in de systemen en processen rondom HR op hun eerste werkdag.

Daarnaast ben je onderdeel van ons vaste team. Wij zijn holocratisch georganiseerd. Het betekent dat je volop meedenkt over de visie van Young Colfield, je ruimte krijgt voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, je veel vrijheid en vertrouwen krijgt om aan de slag te gaan met de verantwoordelijkheden die passen bij jouw rol in een hecht, bevlogen en verbonden team. Young Colfield zijn we dus met z’n allen.

HR administrator