Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennismaken met YSE - 29 juli

Bedrijf: YSE
Richting(en): Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 29 juli 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Kennismaken met YSE

Wil jij weten hoe het is om bij YSE te werken? Meld je dan aan voor onze online kennismaking. Op vrijdag 29 juli  organiseren we een informele online sessie om je meer te vertellen over YSE en de verschillende traineeships. We beginnen om 11 uur met een gezamenlijke kick off waarna we de groep opsplitsen in kleinere groepjes, waar je al je vragen kan stellen over het traineeship waarin jij geïnteresseerd bent.

Vermeld bij je aanmelding welk traineeship jou het meest aanspreekt, dan zorgen wij dat je aan de juiste trainee gekoppeld wordt. Je kan de YSE trainees alles vragen over onze Talent Area’s en ons ontwikkelprogramma.

In de bevestiging van je aanmelding ontvang je een link waarmee je kan deelnemen aan het evenement. Dit kan vanachter je laptop of telefoon, wel zo makkelijk.

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Junior Informatie Security Specialist bij a.s.r.

IT / ICT, Overige

YSE - Utrecht

Wil jij jouw kennis van aanvalstechnieken in de praktijk brengen door cyberdreigingen tegen te gaan? En ben je op zoek naar veel vrijheid en flexibiliteit? Lees dan snel verder!

Junior Informatie Security Specialist bij a.s.r.
Aanmelden tot en met

Digital traineeship

IT / ICT, Consulting, Management

YSE - Utrecht

Denk jij altijd Agile en is innovativiteit jouw grootste kwaliteit? Wil je organisaties toekomstbestendig maken met digitale strategieën, toepassingen en/of producten? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook toekomstbestendig worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Digital traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Supply Chain Traineeship

Supply Chain

YSE - Utrecht

Werk jij graag in nauwe samenwerking met internationale leveranciers en distributeurs? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het lanceren van nieuwe producten in jouw eigen markt? YSE zoekt 3 enthousiaste trainees die aan de slag gaan bij een wereldwijde leider in de FMCG-markt!

 

Supply Chain Traineeship