Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennismaken met YSE - 18 februari 2022

Bedrijf: YSE
Richting(en): Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 18 februari 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van YSE

Wil jij weten hoe het is om bij YSE te werken? Meld je dan aan voor onze online kennismaking. Op vrijdag 18 februari van 11:00-12:00 organiseren we een informele online sessie om je meer te vertellen over YSE en de verschillende traineeships. We beginnen om 11:00 met een gezamenlijke kick off waarna we de groep opsplitsen in kleinere groepjes, waar je al je vragen kan stellen over het traineeship waarin jij geïnteresseerd bent.

Vermeld bij je aanmelding welk traineeship jou het meest aanspreekt, dan zorgen wij dat je aan de juiste trainee gekoppeld wordt. Je kan de YSE trainees alles vragen over onze Talent Area’s en ons ontwikkelprogramma.

In de bevestiging van je aanmelding ontvang je een link waarmee je kan deelnemen aan het evenement. Dit kan vanachter je laptop of telefoon, wel zo makkelijk.

Ga naar de website van YSE

Andere vacatures

Aanmelden tot en met

Digital traineeship

IT / ICT, Consulting, Management

YSE - Utrecht

Denk jij altijd Agile en is innovativiteit jouw grootste kwaliteit? Wil je organisaties toekomstbestendig maken met digitale strategieën, toepassingen en/of producten? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook toekomstbestendig worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Digital traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Bijbaan Recruiter

HRM / Recruitment

YSE - Utrecht

Wil jij leren om als geen ander de beste talenten te vinden en binden, geef jij niet op voordat je de perfecte match hebt gemaakt en gaat diversiteit jou aan het hart? Dan zoeken wij jou! 

YSE is een snelgroeiende, jonge en energieke organisatie. Wij dragen graag bij aan de groei van organisaties (onze klanten) door ze te laten samenwerken met Young Professionals (onze YSE-ers) en zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties.

Om onze groei verder te faciliteren, zoeken wij een enthousiaste student om ons Recruitment Team te versterken!

Bijbaan Recruiter
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Data Science Traineeship

IT / ICT

YSE - Utrecht

Als Data Science Young Professional bij YSE ga je aan de slag bij organisaties waar jij waarde gaat toevoegen door jouw inzichten te delen aan de hand van Data en AI. Je weet hoe je Machine Learning, AI en Data technieken in kunt zetten om vraagstukken uit de praktijk op te lossen en vervolgens de resultaten op een heldere en verklaarbare manier te presenteren middels visualisaties zodat de belangrijkste stakeholders begrijpen welke impact het gaat hebben op de business.

Data Science Traineeship