Overslaan en naar de inhoud gaan

Meet en Greet Transform Now

Bedrijf: YSE
Richting(en): Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 07 juli 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Naast een inhoudelijke presentatie over Transform Now door Stefanie van de Griendt, zullen Robert Vels (CX Lead Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Leon Bosma (Kirkman Company) hun kennis delen over hoe je als overheidsorganisatie dienstverlening ontwikkeld die aansluit op de behoeften burgers en ondernemers. Zij vertellen over het starten, schalen en borgen van agile Service Verbeter Teams. In de presentatie leer je over de aanpak, de lessen, de succeselementen en de resultaten van Robert en zijn team, zodat je morgen al aan de slag kunt om relevanter te zijn voor jouw klant.

 

Ontwikkelingen in de wereld dagen organisaties uit om te transformeren. Soms met grote digitale innovaties en soms in kleine procesmatige stappen. Wij zijn er voor organisaties die versterking nodig hebben door middel van tijdelijke inzet en voor professionals die zichzelf willen blijven ontwikkelen door middel van uitdagende projecten en training & coaching. Of het nu gaat om een veranderproject binnen het Sociaal Domein, HR, Digital & IT of Customer Experience; onze Transformers gaan de uitdaging aan om projecten tot een succesvol einde te brengen, de klantbeleving te versterken en organisaties toekomstbestendig te maken.

Daarnaast maakt Transform Now deel uit van The Growth Collective, een collectief van organisaties dat (samen)werkt aan de groei en werkgeluk van mensen gedurende hun hele carrière. Zo kun je als Transformer meedoen aan verschillende events die allemaal bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele groei.

Wat voor opdrachten kun je als Transformer verwachten? Wie zijn onze klanten? Wat zeggen huidige Transformers over hun ervaringen bij Transform Now? Wat houdt het Transform Now Development Program in die de Professionals volgen? Op onder andere deze vragen zullen wij tijdens de Meet & Greet antwoord geven. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere change managers.

Vragen? Mail naar julia@transformnow.nl 

Hopelijk tot 7 juli!

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Junior Informatie Security Specialist bij a.s.r.

IT / ICT, Overige

YSE - Utrecht

Wil jij jouw kennis van aanvalstechnieken in de praktijk brengen door cyberdreigingen tegen te gaan? En ben je op zoek naar veel vrijheid en flexibiliteit? Lees dan snel verder!

Junior Informatie Security Specialist bij a.s.r.
Aanmelden tot en met

Digital traineeship

IT / ICT, Consulting, Management

YSE - Utrecht

Denk jij altijd Agile en is innovativiteit jouw grootste kwaliteit? Wil je organisaties toekomstbestendig maken met digitale strategieën, toepassingen en/of producten? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook toekomstbestendig worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Digital traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Supply Chain Traineeship

Supply Chain

YSE - Utrecht

Werk jij graag in nauwe samenwerking met internationale leveranciers en distributeurs? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het lanceren van nieuwe producten in jouw eigen markt? YSE zoekt 3 enthousiaste trainees die aan de slag gaan bij een wereldwijde leider in de FMCG-markt!

 

Supply Chain Traineeship