Kennis Event KPN SECURITY- Woensdag 9 November in Hilversum!

IT / ICT, Management
HBO & WO
KPN
Per 09 november 2016
Location: Hilversum
Voeg toe als favoriet

Kennis Event Security

Security specialisten, technisch consultants, productmanagers, hackers en iedereen die op het gebied van security werkzaam is, opgelet! Dit is jouw kans om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen KPN (CISO/ Security Operations/ Commercial Security Services). 

Naar aanleiding van ons succesvolle security kennis event in juni organiseren wij op woensdag 9 november van 15:00 - 19:00 uur een vervolg event met als belangrijkste thema Internet of Things & Security. Dit event zal plaatsvinden in het SQC in Hilversum.

Het programma

Het programma is als volgt:

15:00 uur            Presentatie Hans de Vries ( ‎Hoofd Nationaal Cyber Security Centrum bij het                              Ministerie van Veiligheid en Justitie) 

16:00 uur            Presentatie IoT Erik Peeters (Directeur IoT KPN)

16:45 uur            Discussie over de beveiliging van IoT onder begeleiding van Iowa Carels

17:15 uur            Uitleg meest interessante vraagstukken van de challenge

18:00 uur            Prijs uitreiking 

18:15 uur            Netwerkborrel

 

Meld je aan als je interesse hebt in het security vakgebied. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol=vol

KPN en Security

Security staat in deze tijd hoog op de agenda bij organisaties. Veiligheid van data uitwisselen en toegangscontrole wordt steeds belangrijker. KPN speelt daarop in door steeds meer dienstverlening op het gebied van security aan te bieden.

Omdat KPN verschillende vacatures heeft binnen het security domein op verschillende afdelingen nodigen wij kandidaten graag uit om eens kennis te komen maken met security bij KPN en de teams. Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten over bij KPN, meld je dan snel aan.

LocatieHilversum, Wittekruislaan 47Datum09/11/2016Tijd15:00 - 19:00

Andere mogelijkheden

Python Django Developer Customer Privacy Team

KPN
HBO & WO
IT / ICT

Frontend Developer (AngularJS) – E-Commerce Team

KPN
HBO & WO
IT / ICT

Full Stack Python Developer

KPN
HBO & WO
IT / ICT