Overslaan en naar de inhoud gaan

Rijk Zwaan

Agriculture and horticulture
Locatie: De Lier
3.500 medewerkers
Naar de website

Bij ons familiebedrijf staan mensen centraal

Dagelijks zetten we ons met veel plezier in voor de ontwikkeling van gezonde en aantrekkelijke groenterassen. De zaden daarvan verkopen we wereldwijd aan telers.

Ons doel

Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is motiverend en informeel. Onze collega’s werken graag samen en zijn ondernemend, loyaal, gemotiveerd en betrokken. Van Nederland tot China en van Rusland tot Tanzania, iedereen kan zichzelf zijn en heeft hetzelfde gevoel: 'Wij zijn Rijk Zwaan'.

Sharing a healthy future

We  streven naar de hoogste kwaliteit zaden en investeren continu in onderzoek en ontwikkeling. Dit zorgt voor een gezonde onderneming. Rijk Zwaan behoort tot de top 4 bedrijven op de wereldwijde markt van groentezaden met een omzet van 500+ miljoen. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die onze positie met zich meebrengt. Samen met onze partners willen we actief bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening en verhoging van groenteconsumptie.

Persoonlijke ontwikkeling

Je start bij Rijk Zwaan met een uitgebreide inwerkperiode. Afhankelijk van je functie kost het tijd om je weg te vinden in ons bedrijf. Die tijd krijg je ook. Bij Rijk Zwaan zijn  volop mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Via onze RZ Academy bieden we diverse trainingen en ontwikkelprogramma’s voor specialisten, projectleiders en managers. Ook met internationale ambities zit je bij Rijk Zwaan goed.

Goede arbeidsvoorwaarden

We zijn overtuigd van de voordelen van langdurige dienstverbanden. Zowel voor de medewerker als voor Rijk Zwaan. Wij bieden direct een vast contract voor onbepaalde tijd met een goed salaris. Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaardenpagina.

(link naar: https://www.rijkzwaancareers.com/nl/arbeidsvoorwaarden)

 

Carrièremogelijkheden

Rijk Zwaan kent een uniek traineeprogramma. Gedurende negen jaar vervul je drie verschillende functies. Binnen deze functies doe je specialistische kennis op. Samen met internationale trainees werk je aan jouw leiderschapskwaliteiten. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en interdisciplinaire projecten. Een mentor en buddy ondersteunen je in dit ontwikkeltraject. Afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling en opgedane ervaring groei je door naar een rol als projectleider of manager. Daarnaast bieden we ook tal van uitdagende startersfuncties in diverse disciplines. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op www.rijkzwaancareers.com/nl/vacatures