Vodafone | Inhousedagen.nl
Business Talent Network
Vodafone

Werken bij Vodafone

Vodafone
Branche

Telecom / IT

Aantal landen
21
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
86 400
Medewerkers NL
3 500

Wie zijn wij

Als internationaal marktleider op het gebied van mobiele telefonie bedient Vodafone meer dan 371 miljoen klanten met haar hoogwaardige netwerk en vaste én mobiele diensten. Wij willen onze klanten de best mogelijke dienstverlening bieden en daar graag om bewonderd worden.
Die ambities maken we alleen waar als we onszelf voortdurend verbeteren. Daarvoor hebben we de beste mensen nodig. Op elk terrein en op elk niveau.

Wat bieden wij jou?
Wij belonen onze mensen op basis van hun prestatie, potentieel en bijdrage aan het succes van de organisatie. Je ontvangt een laptop, smartphone, referral bonus, toegang tot Harvard ManageMentor en kan gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering en fitnessregeling. Zo weet je altijd dat jouw inzet gewaardeerd en erkend wordt.

Startersmogelijkheden
Ben je klaar om te ervaren welke mogelijkheden een toekomst bij Vodafone kan bieden? Het Discover Vodafone programma is ons 24 maanden durende Global Graduate programma dat wij in 21 landen aanbieden

Wat ga je doen?
Gedurende je traineeship werk je aan een aantal verschillende projecten voor Vodafone Nederland. Dit geeft je de kans om écht betrokken te zijn bij de organisatie en jezelf te bewijzen binnen jouw vakgebied.

Persoonlijke groei
Tijdens het Discover Vodafone programma leer je niet alleen hoe de organisatie van Vodafone in elkaar steekt. Je ontdekt ook waar jouw passie en talent ligt.
Vanuit Learning & Development worden verschillende trainingen verzorgd. Je kunt deelnemen aan workshops zoals: time management, project management en/of zelfpresentatie. Deze helpen je je doelen te bereiken. Ook is er het 'Personal Development Program'. Hier leer je echt en eerlijk kijken naar jezelf; wat je beweegt, wat je drijfveren zijn en hoe je gedrag is.
Zo groei jij het snelst en Vodafone dus ook!
Als je kiest voor het Discover Vodafone programma dan kies je voor een uitdagend begin van je carrière in een innovatieve en dynamische organisatie. Een bedrijfscultuur die je dankzij ons 'Mobile Working' concept in staat stelt te genieten van jouw leefritme. Een jaar vol verschillende mogelijkheden die je de kans bieden om je talenten te laten zien.

 

 

Wie wij zoeken

Werken bij Vodafone is interessanter dan ooit. De ontwikkelingen gaan nu namelijk razendsnel. Het eerste mobiele telefoongesprek ooit vond plaats via ons netwerk. Nu, ruim twee decennia later, zijn wij nog steeds toonaangevend op het gebied van (mobiele) telecommunicatie.
Werken bij Vodafone is niet voor iedereen. Want de snelheid waarmee dingen veranderen in de mobiele telecommunicatie-industrie betekent dat er altijd nieuwe uitdagingen zijn.
Durf jij dat aan?