Overslaan en naar de inhoud gaan

NN Group

Banking / Finance
Locatie: Den Haag
14.000 medewerkers
Naar de website

Over NN Group

NN Group is een financiële dienstverlener, actief in 11 landen, toonaangevend in een aantal Europese landen en Japan. Met al haar medewerkers levert de groep pensioendiensten, pensioenen, verzekeringen, beleggingen en bankzaken aan ongeveer 18 miljoen klanten. NN Group omvat Nationale-Nederlanden, NN, ABN AMRO verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank en OHRA. NN Group heeft een beursnotering op Euronext Amsterdam (NN).

We zetten ons in om onze klanten te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen door pensioendiensten, verzekeringen, beleggingen en bankproducten aan te bieden. Onze klanten variëren van particulieren en kleine en middelgrote bedrijven tot grote bedrijven en institutionele beleggers. We werken via agenten, tussenpersonen en banken, maar ook rechtstreeks met klanten via onze websites en contactcenters.

Met meer dan 14.000 medewerkers streven we ernaar om hoogwaardige service en producten te leveren. Onze aanpak is betrokken, recht door zee en persoonlijk. We proberen onze klanten waar voor hun geld te bieden, zodat ze hun middelen kunnen richten op wat voor hen belangrijk is.

We willen echt het verschil maken. Daarom moedigt NN Group haar medewerkers aan om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Het is een bedrijf waar je niet alleen aan jezelf denkt, maar ook anderen helpt slagen, en waar we het belangrijk vinden om elke dag te leren en te groeien. Onze waarden van care, clear en commit liggen ten grondslag aan alles wat we doen.

Bij NN Group spelen de vaardigheden, houding en persoonlijkheid van onze medewerkers een doorslaggevende rol. Wij bieden getalenteerde mensen met de juiste instelling en persoonlijkheid een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als zorgzaam en ondersteunend. Als je denkt dat je hebt wat nodig is, lees dan meer over de carrièremogelijkheden door contact op te nemen met je recruiter of via onze website: Carrières bij NN-Group | Vacatures van NN-Group (nn-careers.com)

Een traineeship bij NN-Group
Ben jij op zoek naar een vliegende start voor je carrière? Ben je er klaar voor om jezelf continu te ontwikkelen en uit te dagen? Kies dan voor het Traineeship bij NN Group!

Waarom ons traineeship?                                                                         

Bij NN helpen wij mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Dat doen we door persoonlijke en relevante financiële dienstverlening aan te bieden. Als trainee bij NN draag je hieraan bij en help je ons bedrijf vooruit te komen in het steeds relevanter worden voor onze klanten. Jouw ideeën doen ertoe, want wij zijn op zoek naar echte ‘future leaders’.

Hoe werkt het NN Group Traineeship?                                                 

Het Traineeship start jaarlijks op 1 september en bestaat uit drie rotaties waarin je werkt aan uitdagende opdrachten. Je kunt solliciteren voor een van onze twee tracks:

  • General Management: twee rotaties van zes maanden en één van een jaar.
  • Finance & Risk: één rotatie van een jaar en twee rotaties van zes maanden.

Naast de rotaties volg je een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Tijdens dit programma ontdek je wie je bent, wat je wilt en wat je kwaliteiten zijn - je wordt uitgedaagd om de beste versie van jezelf te worden.

Ook neem je deel aan diverse interessante evenementen, zoals een lunch met de Management Board, Business Unit dagen en Netwerkevenementen. Daarnaast organiseert ons actieve NN Young Professional Network leuke activiteiten, zoals de NN skireis, pubquiz en conferenties.

Jij en je medetrainees vormen een hechte groep die hard werkt, maar ook tijd vrijmaakt om plezier te maken. Aan het einde van je Traineeship maak je deel uit van een hechte vriendengroep die je hele carrière bij NN zal voortduren. Spreekt dit je aan? Bekijk dan de video hieronder om meer te horen over de ervaringen van onze trainees.

Wie ben jij?       

Wie je bent, wat je motiveert en wat je wilt bijdragen aan onze organisatie en de maatschappij is belangrijk voor ons. Je bent proactief, gedreven en bereid om situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Je bent onderzoekend en communicatief sterk. Je neemt graag initiatief en gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg. Bovendien heb je je masterdiploma behaald voor de start van je Traineeship op 1 september. Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan voor het NN Group Traineeship en ontwikkel jouw capaciteiten als future leader!